TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #14


... At YouTube har det så pissestramt over copyrights og ophavsretslove, og jeg skal komme efter dig. Seriøst, jeg prøver jo ikke at stjæle noget, og jeg havde endda skrevet den obligatoriske "I do not own the rights...."-tale, men alligevel har jeg fået en trusselsmail fra disco:wax fordi jeg havde delt Minds of 99 i en video, der så pæn ud med henblik på blogbrug. Men okay! Jeg finder bare på noget andet, så!

... Nå bloggere trækker "outfit sneak peak"-kortet, i mangel af bedre indhold. 

... Jeg har efterhånden skulle indstille min iPhone som ny, et par gange på det seneste. Og jeg kan stadig ikke huske hvilke apps jeg plejede at have liggende. Det tager jo en evighed! (Men jeg er for nærig til at betale for mere iCloud-plads, så jeg bare kunne sikkerhedskopiere....) 

... Jeg kan aldrig finde ud af om ordet "either" korrekt udtales ej-ther eller i-ther.

... 4-5 år gamle Idol- og X-Factor auditions, der ligepludselig bliver delt overalt på facebook. 

... At det selvfølgelig alt for sent går op for mig, at det her burde hedde "TING DER IRRITERER MIG MERE END DE BURDE".

... Når Frede ikke gider at nusse.

... At der er så mange mennesker der åbenbart har råd til Falabella-tasker i december.

... At jeg slet ikke kan finde rundt i de der trehundrede julekalendere- og giveaways, på min bloglovin' feed. Så mange søde bloggere der gerne vil give gaver, og så lidt tid til at deltage.

... At TV3 bliver ved med at sende Sex and the City-julekalender, hvert år. De første par afsnit går an, indtil jeg bliver mindet om hvor pisseirriterende Carrie er. Og hele det der Big/Aidan-show... Don't get me started.

6 comments:

 1. Du kan bare sikkerhedskopiere på computeren i Itunes. Så kommer det hele med, uden brug af ICloud :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Det havde jeg slet ikke tænkt på.... ;-)

   Delete
 2. Ting der irriterer mig mega meget: At du ikke kan lide SATC! Argh, jeg synes det for lækkert de sender det.. også selvom jeg selv har serien og har set den igennem adskillige gange. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er egentlig ikke fordi at jeg ikke kan lide den.. Har da set hele serien igennem (og begge film) et par gange endda ;-) haha!
   Had/kærlighedsforhold, du ved ;-)

   Delete
 3. HADER også sneak peak........ specielt sneak peak med dårlige billeder, buhu! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ja! Eller når der er så mange sneak peak billeder, at det ikke rigtig er et sneak peak længere. Og så er det endda ofte de samme billeder der er brugt i "afsløringen".

   Delete