HEY THERE HIJeg har købt en fødselsdagsgave til mig selv! Jeg havde den ellers allerede på ønskesedlen, men nu kender jeg min familie ret godt, og chancen for at jeg ville få den var så stor som to torsdage på en uge. Jeg bestilte den derfor i onsdags - imens jeg sad på Slagelse Sygehus og ventede på at Frede fik opereret knæet. Jeg var nemlig så heldig at jeg havde hele fire timer at skulle fordrive, inden jeg måtte få ham med hjem. I første omgang prøvede jeg at se The Theory of Everything, men efter 44 minutter blev jeg simpelthen nødt til at stoppe, for jeg var ikke lige helt klar over at jeg var ved at udsætte mig selv for endnu en The Fault In Our Stars-episode - og jeg var altså ikke lige frisk på at sidde og vræle over en film, midt på et hospital. Så jeg har endnu ikke set den færdig, men jeg vil da anbefale den, hvis man har tid og kleenex til den slags. 
Anyway, så måtte jeg jo være opfindsom og finde på noget andet at bruge tiden på. Og hvilken bedre måde end at online-shoppe. Inden jeg vidste af det havde jeg altså klikket lampen hjem fra Designdelicatessen, endda med dag-til-dag-levering fordi jeg er det mindst tålmodige menneske i verden. De prøvede også at lokke mig til at købe Hey There Hi's egen glødepære med, til 150 kroner, men der blev jeg alligevel for nærig - det er ikke noget Bauhaus ikke kan klare til 60 kroner!
Lampen fås i sort og messing - og hvis I synes at den er ligeså fin som jeg, så kan I finde den lige her


2 comments:

 1. Den er superfin! Er der stikkontakt i, eller skal man selv sætte den på? Fin blog du har i øvrigt, er lige faldet over den :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange, mange tak!
   Og ja, det er der :-)

   Delete