I'M FEELING 22


HALLELUJA, om små ti dage rammer jeg Taylor Swifts sjoveste alder. I den forbindelse har jeg lavet en collage - fordi jeg tænkte at I slet ikke havde fået nok af ønskesedler og julegaveguides en masse. Men nu er det jo ikke min skyld at jeg er født en måned efter, så efter spændingshovedpine og otte kopper kaffe, fik jeg alligevel bikset en ønskeseddel sammen. Når man klager over at man ikke ved hvad man skal ønske sig, fordi det jo lige har været juleaften og man igen skal være kreativ og finde på andet end "tilskud" og gavekort... First world problems. 

// Michael Kors ur / 900 DKK 
// Mirage Magazine - 4 / 190 DKK
// Tilskud til Roskilde Festival-billet /
// Fujifilm Istax Mini 8 / 885 DKK
// Indendørs bananpalme /
// Speglkugle til pynt / 120 DKK

Bonusinfo: Frede manglede "det sidste" af min gave og han anede ikke sine levende råd! Så da jeg viste ham Calvin Klein sættet, sagde han "køb det!". Så det er faktisk lidt en snyder, for nu går jeg og venter på at det kommer med posten. Han er sgu en sød kæreste!


No comments:

Post a Comment