JUST FEMALE OG MUSIK TIL EN SØNDAG


Så, jeg havde jo en kontrovers med Youtube, og nu må jeg bide i det sure æble, smide mine visuelle tvangstanker i skraldespanden og overlade musikfronten til Spotify. "Current playlist" om man vil. 

Jeg fungerer stadig som halv kæreste/halv patienthjælper for Frede. Imens han bruger det meste af sin tid i sengen, med tastatur, mus og Football Manager (selvfølgelig med computerskærmen koblet til fjernsynet), løber jeg i pendulfart mellem værelse og fryser med isposer and what not. 
Igår var han godt nok lige udenfor og mærke frisk luft for første gang i tre dage, imens vi gik en tur ned ad vejen og tilbage - så langt han nu kunne, på krykker. Men det går fremad, og jeg er optimistisk omkring chancerne for at tage ud og fejre min fødselsdag, i næste weekend. 
Men i mellemtiden har jeg kigget på udsalgsfrakker- og pels, selvom Frede ikke helt er med på den der pels-idé. Jeg har nu heller ikke rigtig fundet noget, der er faldet sådan helt min smag - selvom jeg har bandet over at jeg mangler noget, til at dække det sinkhole der befinder sig mellem læderjakken og vinterjakken.. Så jeg bander videre. Til gengæld har jeg selvfølgelig fundet alt muligt andet, jeg ikke kan leve uden. For eksempel det meste fra Just Female, i printet ovenover. Så er alt jo som det plejer. 

____________________________________

No comments:

Post a Comment