MIRAGE MAGAZINE
Kender I de der typer, der læser både Cover, Elle og Vogue, og så lige Harper's Bazar og Numéro nu de er igang? På en eller anden måde har jeg altid været en lille smule misundelig, for det er sgu så overskudsagtigt, at sidde der på en fortovscafé med en latte og et modemagasin. Jeg forsøgte mig da også med et seks-måneders abonnement på Elle - men det resulterede i at jeg havde seks numre liggende jeg ikke engang havde åbnet, og desuden var jeg 500 kroner fattigere. Så det droppede jeg igen. 
For et stykke tid siden læste jeg så Chapter Friday's tiltag "Magazine of the Month", og således blev jeg introduceret for Mirage Magazine;

"Mirage Magazine is like a time machine that immediately transports you back to the seventies. All the girls have long and wavy hair, cars are classics in red or black, the tennis matches are moody, pulsating affairs with highstake rivalries. You might be familiar with founder and editor Hendrik Purienne, who took over Instagram by a storm (he goes by purienne_) and is significantly shaping ideas of what seductive and feminine is, while bringing us back to bohemian times."

Jeg forestiller mig at det er sådan verden ser ud, for Lana Del Rey. Så I kan vel nok forstå, at der gik i omegnen af 0,3 sekunder før jeg vidste at jeg blev nødt til at eje det. Men efter en længere eftersøgning fandt jeg ud af, at det altså var umuligt at støve op indenfor Danmarks grænser - jeg kunne til gengæld få det hos franske Colette, som jeg jo før har haft vidunderoplevelser med. På daværende tidspunkt havde jeg bare ikke lige 275 kroner (inkl. fragt!) at smide efter det, så jeg måtte krydse fingre for at det ikke blev udsolgt, og ellers håbe at jeg nok skulle nå at få det bestilt. 
Det gjorde jeg så igår! Og her bliver jeg sgu nødt til at slå et slag for Colettes webshop - for de har seriøst de vildeste leveringstider. Ved fragt til resten af Europa hedder standarden "within 24h" med DHL Express - det er altså hurtigere end de fleste danske webshops kan levere! Selve magasinet koster €20 (ca 150 DKK) og fragten kostede €17 - det er måske halvpebret, men jeg kunne ligeså godt have købt en eller anden coffeetable bog hos Storm. Magasinet er 400 sider langt, og er på størrelse med en gammeldags telefonbog - så jeg vil mene at pengene er godt givet ud. Kvaliteten er i øvrigt enormt lækker - sådan et man har lyst til at bladre i forevigt. Desuden bliver der vidst nok kun udgivet to om året, og dette er altså derfor kun fjerde issue.


No comments:

Post a Comment