SERIER JEG HAR SET PÅ DET SIDSTE #1


GIRLS / Fjerde sæson er lige startet hos HBO i mandags, så i weekenden så jeg et par afsnit tilbage i sæson tre. Til jer der kender den - no further introduction - til jer der ikke gør, kan jeg varmt (som skoldhed lava) anbefale den! 
Kort sagt handler den om Hannah, Marnie, Jessa og Shoshanna. Fire piger i midten af tyverne, der på hver deres måde, prøver at få et liv til at fungere i New York. 
Mange drager straks paralleller til Sex & the City, men det synes jeg næsten er et direkte insult. Udover at serien, efter tre sæsoner, allerede indeholder mere substans end samtlige SATC sæsoner + film, så er den filmet enormt flot, den har et vanvittigt godt soundtrack, de skæveste personligheder (som man kommer til at elske, uanset hvad) og så elsker jeg at den så præcist kan vise, hvor shitty det kan være, at skulle "blive voksen". (HBO Nordic)

____________________________________TRUE DETECTIVE / Jeg er lige blevet færdig med første sæson af True Detective - igen. Og jeg elsker den om muligt endnu mere, end første gang jeg så den. Ritual killings, en seriemorder, og et sepia Louisiana - tilsat Woody Harrelson i rollen som "homicide detective" Marty Hart, og en mystisk Matthew McConaughey som partneren Rust Cohle, med den tykkeste, texanske redneck-dialekt, som var han en langtidschauffør fra Austin. 
Det ærger mig lidt at de ikke fortsætter i anden sæson, men jeg håber at Colin Farrell og Vince Vaughn (?!) kan fastholde niveauet, for det er fandme højt. (HBO Nordic

____________________________________TRANSPARENT / "En historieprofessor (Jeffrey Tambor) afslører til alles overraskelse, at han er transkønnet. Hans excentriske og selvoptagede familie må nu håndtere denne nyhed, samtidigt som de kæmper med deres egne hemmeligheder. "
Jeg er lige startet på serien, og har faktisk kun set pilotepisoden - men mit umiddelbare indtryk er, at der er en rigtig god grund til at den vandt to Golden Globes for henholdsvis "Best TV Comedy" og "Lead Actor - TV Comedy". (Viaplay)


No comments:

Post a Comment