TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #16


... Når folk ikke tørre deres hænder ordentligt af, inden de går ud fra et offentligt toilet. Jeg har som sådan ikke noget imod offentlige toiletter - jeg går ud fra at min smertetærskel er ok høj, når ikke engang Drones toiletter, får mig til at løbe skrigende væk. Men når dørhåndtaget er vådt, får jeg simpelthen lyst til at kaste op, lige nu og her. 

... Folk der overhaler indenom på motorvejen. 

... At de 30 centimeter sne der lå herude for to dage siden, allerede er væk igen. 

... Jeg har ikke vundet en eneste advents- eller kalenderkonkurrence.

... Når man køber nye stiletter i anledningen af nytårsfest, og man bliver bedt om at tage skoene af når man ankommer.

... At jeg hverken har set den nye Hunger Games, eller den sidste Hobitten, endnu.

... Lina Rafns tøjsmag.

... Udsalg. Jeg kan snart ikke stå imod længere.

... Dokumentationen af fitness-nytårsforsæt (bl.a. løbesko, spejlselfies og pulsure) på Instagram. Især fordi det er de samme mennesker, der i næste uge har droppet det igen.

... At der stadig kun ligger to sæsoner af New Girl på Netflix.


2 comments:

  1. Jeg HADER, når man har planlagt det flotteste outfit, og man så bliver bedt om at tage skoene af. Når man kun er 158 cm høj, er de hæle en ret vigtig del af outfittet. Okay okay, jeg forstår godt, at man ikke har lyst til at få ødelagt gulvene, men garggh.. Det irriterer mig hvér gang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, åh ja. Lige præcis! Og jeg havde endda brugt halvanden uge på at gå dem til, fordi jeg var lidt optimistisk omkring højden.. Og lige som jeg følte at den var der, kunne jeg så pænt lade dem stå i gangen....

      Delete