TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #17


... At M·A·C tilsyneladende kun sælger blush paletter i størrelser á seks. Belejligt når man kun har købt én. Bemærk at den sådan ca måler 12 x 8 centimeter.

... Den der "Gem Kort" funktion når man onlineshopper på iPhone og Macbook. Det er jo værre end at kunne huske sit kortnummer i hovedet. Jeg har ikke en ærlig chance for at tænke over, om jeg nu også virkelig mangler hvad end jeg nu er ved at købe. 

... "Sjove" film med Jason Segel og Cameron Diaz. 

... Folk der siger "bidler" i stedet for "billeder". 

... Valget af musik der bliver spillet til håndboldkampe.

... Nye kommaregler.

... Når tøj (og andet) er "i restordre".

... At jeg af en eller anden grund, på et eller andet tidspunkt, har smidt alle mine jakker ud - og nu kun lægger inde med en vintervinterjakke (sådan en til sne og minusgrader) og en læderjakke. Bevares, læderjakken er en klassiker, men jeg mangler bare et eller andet pænt midt imellem!

... Når man vågner sent på en fridag, og ikke helt ved om man skal spise morgenmad eller bare frokost med det samme. The struggle.

... Kylie Jenners læber.


No comments:

Post a Comment