TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #18


... Folk der bare leder efter noget at blive forargede over. En veninde der arbejder i H&M sendte mig et billede af disse, og tilsyneladende er der nogen der har brokket sig, og mener at mærket på flappen ligner en moské.
LAD. NU. VÆR. Det er Stockholms skyline, og hvis man ser andet, så er det fordi man gerne vil se andet. (I øvrigt synes jeg at det er en ret fed sko, I kan finde den her.) 

... At jeg lige har brugt 120 kroner på fonts. 

... At min største last i livet (efter jeg er stoppet med at ryge, 154 dage what!) er hvidt brød med smør - og helst krydderboller, med nul næring. Det er lidt af en nitte når man virkelig prøver at være sund.

... At alle de pæne (og billige..) barvogne/rulleborde/butlerborde er revet væk på Den Blå Avis. Jeg blamer boligbloggerne. 

... Indskud til lejligheder. Dét er en skideirriterende ting. 

... Det er dyrt at være et utålmodigt menneske, når dag-til-dag levering altid koster mindst 100 kroner.

... Når man har fri, men man har planer om at skulle et eller andet. Dét tidspunkt hvor man godt ved at man nok burde begynde at gøre sig klar, men man gider bare ikke rigtig.

... At der ikke bliver lavet musik som dét her eller dét her, længere. (Ja. Den slags 80'er har en helt speciel plads i mit hjerte. Don't judge.)

... Apropos musik - sangtitler der starter med "#".

... At meterologerne snakker om sibirisk vinter frem til april. Nok kan jeg lide sne, men jeg kan bedre lide sol og grønne træer.

No comments:

Post a Comment