TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #19


... Når jeg - af flere omgange - har planer om at tage min computer med hjem til Frede, så jeg kan blogge, men selvfølgelig bliver ved med at glemme den. 

... Folk der ringer til P3 for at deltage i alskens quizzer, når de ikke kan svare på et eneste spørgsmål. Musikquizzen er især én af dem der giver mig nerveforstyrrelser i øjenbrynet. 

... At ens fødselsdag altid er så hurtigt overstået... Jeg synes man burde blive fejret i en uge. 

... Folk der laver sange om at det er a-okay at være utro. For eksempel Vild Smith (der i sig selv irriterer mig helt vildt) og deres "Det Ikk Sket". 

... Butiksassistenter der snerrer. Jeg var i M·A·C-butikken i Magasin og sagde "jeg kunne godt tænke mig en læbeblyant der er sådan lidt nude i det" hvortil pigen svarede "den er sådan lidt udsolgt i det" og eyerollede mig. 

... Når man kommer til at skære sin grape på den forkerte led. 

... Når man bruger en halv time på at lægge makeup og ordne hår, og man efterfølgende finder ud af at det pisøsregner. 

... Butiksassistenter der snakker engelsk. I hvert fald når man ikke lige er forberedt på det. Min engelsksprogede selvtillid (i praksis...) er ikke-eksisterende. Jeg kan jo godt - jeg bryder mig bare ikke om det. 

... At jeg ikke købte den Calvin Klein t-shirt i Illum igår. Jeg fortryder det helt vildt. Og jeg har bare ikke lige umiddelbart tid til at tage afsted, igen. 

... At der stadig ikke er nogen der gider at fortælle hvornår Sims 4 kommer ud til fucking Macbook. There.. I said it. 
4 comments:

 1. Jeg er begyndt at krumme tæer HVER gang jeg hører P3. Er det bare mig eller er alting på den kanal bare blevet enormt akavet? Er det deres nye image? Tråden er knækket for mig...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du er ikke den eneste! Jeg er også faldet lidt af på den...

   Delete
 2. Hahah jeg elsker sådan nogle lister her :) Det er sjovt det med grapefrugten, jeg troede kun det var mig, som havde det problem!

  HOPELESSWANDERER

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nå men, omvendt er jeg da så også glad for, at der er andre end mig der har det problem! Haha ;-)

   Delete