ANBEFALING / QUILL LONDON


Okay, okay, okay! Jeg sætter mig lige ned og tæller til ti. 
Igår, imens Frede var i fitness og cykle med knæet, surfede jeg rundt på ebay, etsy and what not, i søgen på  en notesbog-kinda-thing. Lige siden jeg var lille-Cathrine, har Bog&Idé været én af mine yndlings butikker - dels fordi de af en eller anden grund forhandlede The Sims (både et og to.. og tre - venter stadig på fire) men mest fordi at jeg altid har været (og stadig er) helt obsessed med notesbøger, farveblyanter, kuglepenne, kalendere og jeg kunne blive ved. Jeg ved ikke hvordan og hvornår - men på et eller andet tidspunkt, begyndte det at krible i fingrene for at eje det hele. Jeg har aldrig været superfan af skole, men det bedste var alligevel, at bruge de sidste varme sommerferiedage på at handle mapper og bogpapir. Jeg var fandeme klar. 
Så det er altså ikke unormalt for mig, at bruge halvanden time på at scrolle op og ned ad alverdens stationary-sider. 
Egentlig var jeg allerede solgt til denne her kalender fra Julia Kostreva - men så blev jeg enig med mig selv om, at jeg hellere ville have en notesbog jeg ligesom kunne bruge til alt og intet. Efter flere søgninger på både "marbled journal", "marbled notebook" og sågar "suminagashi" og jeg ved ikke hvad - faldt jeg over den hvide marmorfætter (billedet ovenover) på googles egen billedsøgning. 
Og sådan gik det til, at Quill London og jeg mødte hinanden. 
Og hey, jeg kunne smadre en månedsløn - og mere til. De gemmer seriøst på de flotteste kontorsager, fødselsdagskort, blyanter, plakater - og selvfølgelig notesbøgerne (og en milliard andre ting!). 
Først havde jeg nærmest allerede klikket denne her hjem, men så faldt jeg også over denne her, og de her to. Til sidst besluttede jeg mig for en helt fjerde - og allerede nu overvejer jeg, om jeg liiiiiige skal nappe en mere. Det er skruen uden ende! 7 comments:

 1. Cathrine4/2/15 18:22

  Jeg eeeelsker notesbøger. Hvis du er vild med overstående vil du muligvis også være vild med disse: http://shop.anorganisedlife.com/ Der er nogle søde minimalistiske i blandt. Jeg vil især gerne have "to do" bogen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ej, som om jeg ikke havde lyst til at købe mig fattig i forvejen!!!! Tak for tippet, der skal jeg helt sikkert handle, næste gang ;-)

   Delete
 2. Ej nogle lækre ting! Sikke mange penge man ville kunne bruge derinde :-D Jeg har en kæmpe svaghed for små æsker og notesbøger, haha..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh, ja jeg kender jo følelsen. Søstrene Grene er et helvedes sted ;-)

   Delete
 3. Åh jeg kender følelsen. Jeg forgaber mig altid i kontorsagerne, flotte kuverter selvom jeg sjældent sender breve (man burde!), sakse og ikke mindst notesbøger! Selv har jeg lige indkøbt et lager fra Søstrene Grene, som efter min mening når højder med Selveste Kate Spade :) Hvis du ikke har set det nye udvalg så er lige et tip til notesbøger til priser mindre end en kage; http://paeneoverflade.dk/paene-notesboeger-soestrene-grene/

  Men jeg advarer - der er gået guld i den!

  ReplyDelete
 4. Ej nogle flotte ting! Jeg har virkelig også en ting for notes bøger og stationary generelt! Jeg kan også anbefale http://www.presentandcorrect.com/ de har også ret mange flotte ting, man kan bruge sine penge på!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg dør en lille smule indvendigt! Tak for tippet, jeg er fattig til d. 1 ;-) Haha.

   Delete