FREDAGSFIRSER


Hvem tror I havde glemt sin computer hos Frede, igår? You guessed it. 
Jeg ved godt overskriften er helt forfærdelig, men ikke destomindre har jeg jo før nævnt at denne her slags musik, har en helt speciel plads i mit hjerte - hvorfor ved jeg vitterligt ikke. Jeg var ikke engang født i 1980'erne, men jeg er alvorligt fan af musikken derfra. Om vi er ude i Kiss eller Phil Collins, jeg tager der hele! Jeg tror faktisk kun jeg har en enkelt veninde der ved, at "Don't You (Forget About Me)" med Simple Minds er min yndlingssang. Men prøv at hør - hver og en af de sange nedenunder, er too catchy to function. 
Jeg har mine perioder, men idag har den kørt på Don Henley-radio på Spotify, imens jeg vaskede trapper - og jeg svingede kosten rundt, som aldrig før. Dermed sagt - mit fredagshumør har været lige til at danse rundt alene, og synge til en hårbørste. Jeg skyder muligvis helt forkert her, men jeg havde altså lyst til at dele (nogen af) de bedste numre, jeg lige kunne komme i tanke om. Og så synes jeg ellers bare I skal åbne en øl og danse derudaf (glem det, S!vas) - uanset om klokken er lidt over fem på en fredag eftermiddag. Jeg lover jer, I kan ikke starte weekenden bedre.


 4 comments:

 1. Ååååh Fleetwood Mac er bare en yndling!

  ReplyDelete
 2. Anonymous12/2/15 22:48

  Hvordan laver du en spilleliste på Spotify og får den ind i dit indlæg?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Når jeg har lavet spillelisten i Spotify, er der en aflang grøn knap i toppen hvor der står "Play". Ved siden af den er der en rund knap med tre prikker > den klikker jeg på, og vælger "Copy Embed Code" > og indsætter den i indlæggets HTML-format :-)

   Delete