GLIMT / FEBRUAR HAUL


Calvin Kleins "Modern Cotton" sæt var ENDELIG i stock. Find det her, hvis det endnu ikke er udsolgt. 


Jeg kunne jo ikke lade vær. Efter utallige spildte timer i forsøget på at finde et par hvide sneaks, der hverken var Adidas Superstar eller Stan Smith, smed jeg håndklædet i ringen, og klikkede disse plimsolls hjem fra Asos istedet. 


Den anden dag købte jeg liiiiige en monstera mere til samlingen. 50 kroner i Ellens Have. 


Jeg har desuden fundet den perfekte nude læbestift. "Myth" fra M·A·C til 165 kroner. 


Og så proklamerede jeg jo at jeg havde købt nyt træningstøj, den anden dag. Igår blev det indviet på en 8 kilometers løbetur... på et løbebånd indendørs, vel at mærke. Så hårdfør er jeg heller ikke. Men i hastig træning mod min startplads i Nordic Race Warrior, som jeg var så "heldig" at få i fødselsdagsgave. Nike Pro 3 shorts og Nike Pro Classic sports bh. En Nike kinda gal. 

Hvad skal I lave, på sådan grå og våd lørdag? 5 comments:

 1. Dejligt indlæg, og sikke et fint trænings sæt, og så er jeg virkelig vild med skoene :)

  Knus<3
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  ReplyDelete
 2. Katrine Anna23/2/15 13:34

  Hvordan er Calvins i størrelsen? <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Altså underdelen er meget normal i størrelsen. Jeg havde selv lidt problemer med at finde ud af hvilken størrelse jeg skulle købe toppen i, men jeg fandt denne her beskrivelse, på en amerikansk hjemmeside med europæiske størrelser:

   Small suggested for bra sizes 70A-C and 75 B-C
   Medium suggested for bra sizes 70D and 75D
   Large suggested for bra sizes 70F and 75E

   Håber det kan bruges :-)

   Delete
  2. Det kan det i hvert fald.. Tak! Det må bestilles hjem nu :-)

   Delete