MOEBE RAMMENSå kom hun ud af starthullerne. Jeg havde taget nogle andre billeder, men fortrød i sidste sekund - sådan er det en gang imellem. Sagen er den, at jeg igår modtog min forfærdeligt flotte ramme fra Moebe. Lige siden jeg fik øje på den hos Frøken Overspringshandling, har den ligget i mit baghoved, og skreget på at jeg ikke kunne undvære den. Så inden det var helt for sent, nåede jeg lige at smide et ekstra ønske på min seddel, til den forsinkede fødselsdag i lørdags - og var sguda så heldig ovenikøbet også at få det gavekort til Stilleben, som jeg kradsede ned i sidste øjeblik. Rammen koster 349 kroner, for størrelsen A3. Det er den der ses på billedet above. Printet er det postkort der fulgte med i papkassen, hvor Signe fra Stilleben håbede jeg blev glad for mit køb. Ganske fint. Jeg er nemlig ikke helt sikker på hvilket billede der skal i - jeg havde en idé om måske at afvige lidt fra det grafiske, og finde et foto af en art. Men så langt er jeg ikke noget endnu - så der må I vente i spænding. I'm sorry! 

Jeg håber I har en smuk fredag - hvad skal I bruge den på? 4 comments:

 1. Den er så flot, og jeg har også selv mange gange overvejet at købe den.

  Min fredag blev brugt på opgaveskrivning, middag med mine studieveninder og fredagsbar :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det forstår jeg godt!
   Og det lyder som en yderst hyggelig fredag! :-)

   Delete
 2. Anonymous1/3/15 15:28

  Hej Catrine!
  Har lige fundet din blog, og elsker den virkelig! - Specielt dine 'hjemmelavede' kalendre. Tænkte på om der kom en til Marts måned?
  Knus

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange, mange tak! :-) og ja, det kan du tro! Den kommer op imorgen - en smule forsinket ;-)

   Delete