AVOCADOMADDER OG FREDAGSSANG


Og så skal jeg da ellers lige love for at jeg har fået skudt weekenden igang! 
Efter fem dage med sæbeopløste hænder og skureknæ, kørte jeg hjem fra Viby og sang med på alt der blev spillet i radioen. Jeg er med på noderne nemlig. (You see what I did there?)
Frede havde egentlig lavet en herrelækker pastasalat - og jeg havde allernådigst fået lov at tage resterne med til frokost - men glemmer jeg bøtten i køleren imorges? Ja. 
Så da jeg smed bilen i indkørslen var jeg pænt sulten - og noget i min hukommelse sagde, at vi havde fået Irma-levering, så lageret af avocadoer var restocked - og I om nogen ved, at jeg er avocados største fan. En ristet rugbrødsmad med avocado er undervurderet. Og så kan man alligevel undre sig over, at Atelier September tager 85 kroner (!!!!!!!!!!) for selv samme. Men ja ja, det er næppe mig der bliver taget i røven - som I kan se kunne jeg jo snildt åbne både en Atelier Oktober, November og December til. 
Resten af dagen fortsætter i køkkenet - imorgen skal vi holde fastelavn med familien - med udklædning og det hele, det er sgu ikke løgn. Men selvom der allerede er styr på fastelavnsbollerne, skal jeg lige have bikset nogle cupcakes sammen, i anledningen. Med frosting i alle mulige farver - det bliver pisseflot! Og jeg skal selvfølgelig nok liiiiige knipse et billede eller fire, så jeg kan dokumentere mit bagetalent. 
Til sidst får I lige to sange til at varme op under weekenden - bare fordi. Hvad skal I bruge jeres fredag på? 


8 comments:

 1. Det lyder søreme hyggeligt, jeg glæder mig til at se billeder af dine cupcakes.
  Jeg skal lave mad med en kammerat, hvilket vil sige, at jeg kaster to frysepizzaer i ovnen. Senere skal vi i byen og opføre os idiotisk. Jeg elsker fredage.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh, det lyder nu ellers også som en pissehyggelig fredag! Man skal ikke tage fejl af frysepizzaer.

   Delete
 2. Avokadomadder er vitterligt det bedste! Jeg kunne spise det hver dag (men ikke for 85 kroner)

  ReplyDelete
 3. Hej Cathrine.

  Jeg lige lånt nogle af dine billeder til en lille anbefalingsrunde på min blog. Dit univers er så skønt! :)
  Håber det er okay. Ellers så skriver du naturligvis bare!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jamen det er da bare helt i orden! Mange tak for anbefalingen <3

   Delete
 4. Avocadomadder rocks - og er man crazy vild og skal flotte sig er et blødkogt æg ovenpå jo ren heaven! :D
  Budget gourmet for the win.

  - Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lige præcis! Det er jo næsten et festmåltid! Haha ;-)

   Delete