OSCAR 2015 / FAVORITTER OG NITTER


Fra venstre - de heldige

Dakota Johnson: Dette var den første kjole jeg så på den røde løber, og i blandt milliarden af andre kjoler, sidder den stadig fast på nethinden. Jeg synes den røde Saint Laurent kjole er smuk på hende - på sådan en helt klassisk og afslappet måde. Der er ikke så meget pis. Desuden er jeg vild med at hun bære noget så simpelt som en hestehale, så flot. (I øvrigt var det meget sjovt at se mor/datter-diskussionen, da Lara Spencer spurgte Mama Griffith om hun havde set 50 Shades of Grey..) 

Emma Stone: Altid smuk. Altid pisse sjov. Hun er en drøm - og så ser hun jo gudeskøn ud i kjolen fra Elie Sabb! Jeg synes den er så fin, i øvrigt lige den rette mængde bar hud. Det røde hår og de røde læber er i virkelig god kontrast til kjolens farve - og tænk at hun gør det uden at se bleg ud. 

Jennifer Aniston: Seriøst... Kvinden er 46. Og der står hun og skinner i en Versace-kjole af dimensioner. Jeg er helt og aldeles forelsket i den kjole. Og mere er der ikke at sige her. 

 ____________________________________Fra venstre - de uheldige

Kerry Washington: Sidste år bar Kerry Washington den smukkeste grå-violette Jason Wu kjole - og så springer vi lige et år frem.. til det der. Overdelen er nok i bund og grund det der ødelægger det for mig. Havde man valgt at lave en kjole - uden peplum top - i stoffet af skørtet, så havde det set helt anderledes ud.. og nok også noget pænere. 

Nicole Kidman: Jeg synes ellers Nicole Kidman plejer at være én af veteranerne i kjolevalg - men det der forstår jeg slet ikke. Det kan godt være at der står Louis Vuitton på mærket, men det får den uheldigvis ikke til at se mindre billig ud. Den leder mine tanker hen på fiskeskæl.. I said it. Og jeg ved ikke hvad det røde "bælte" skal gøre godt for. 

Scarlett Johansson: Normalt er jeg virkelig fan af Scarlett. Hun har længe været i blandt de smukkeste kvinder på min top 10, men her går det altså galt. Jeg forstår hverken håret, farven, barmen eller halssmykket.. og hvad er der så egentlig tilbage at kommentere på. Not much. 2 comments:

  1. Tænk jeg synes Scarlett Johansson ser fantastisk ud.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeg tror måske desværre bare at jeg havde forventet noget andet!

      Delete