SØNDAGSTIP / GRATIS WALLPAPERS

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Der er en gratisalarm der ringer! 
Normalt plejer jeg selv at strikke en wallpaper sammen, hvis synet af den gamle gør mig træt i hovedet. Men idag gad jeg sgu ikke - så i stedet smuttede jeg på Pinterest og prøvede lykken. Jeg faldt ret hurtigt over flere forskellige sider, men jeg havde en god følelse omkring Design Love Fest. Jeg synes allesammen er ret fine - og tippet givet videre, så er der altså virkelig mange andre flotte at finde, på samme side. Jeg snuppede selv den første, med det yderst tiltalende navn "gold confetti". Jeg gætter på at de fleste kunne bruge et skud guldkonfetti - selvom solen også skinner - på en hundekold søndag i februar. Jeg selv startede dagen kl. 9, med en tur til Hvalsø og en halv times rengøring. Utroligt hvad en sprutfri lørdag kan gøre. Jeg håber I har en skøn søndag - om ikke andet kan I da gøre den en smule mere fabulous med tippet ovenover!2 comments:

  1. Åh det var jo faktisk lige, hvad jeg trængte til! :) Har haft den samme wallpaper siden jeg købte min computer. Så nu er det da vidst også på tide.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jamen i så fald er jeg glad for at kunne hjælpe! ;-)

      Delete