TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #21


... Jane Kønigs leveringstid på webshoppen. Jeg bliver stram i betrækket over at de - selvom jeg bestilte sidste tirsdag - stadig ikke engang har SENDT min pakke. Leveringstiden er essentiel når jeg handler på nettet, og det der cirkus de har gang i, er bare ikke godt nok. Jeg kunne have bestilt en pakke fra Colette i fucking Paris, og fået den dagen efter. Jeg gider sgu ikke at vente i over en uge, på en pakke fra Gothersgade.

... At det endnu engang er hovedrengøringsuge i trappeopgangene. Hej til knold og træningsbukser. Farvel til mandagsfri og dynehygge. 

... At Nicki Minaj er rygtet til Roskilde Festival. Jeg håber - sådan helt ind til benene - at det bare er en joke. Alt andet ville være helt og aldeles latterligt. 

... Når man har en nerve i ryggen der liiiiige bestemmer sig for at sætte sig fast - og man er efterladt med en kronisk følelse af at blive stukket ned. 

... At Snapchat ikke har bragt "Best Friends"-funktionen tilbage endnu.  

... At der i øjeblikket er stille på dramafronten i Blogland. Jeg elsker at læse med i rødglødende kommentarfelter - næsten ligeså højt som jeg elsker beefs i Real Housewives of Beverly Hills. Undskyld.

... At jeg stadig ikke har fået set mere end de to første afsnit af den allersidste Sons of Anarchy-sæson. Det synes Frede også er virkelig irriterende. Men jeg kan bare ikke lide tanken om at den er slut og ikke kommer igen til september. 

... At jeg er løbet tør for vatrondeller. Og at jeg konsekvent glemmer at købe det. 

... At jeg så gerne vil være en af de der fine typer, der fører en "rigtig" kalender - når det i virkeligheden kun holder en uge, før jeg er tilbage til kalenderen på min telefon. Og det er endda kun, hvis det skal være. Om det skyldes dovenskab eller en god hukommelse, er mig stadig et spørgsmål.

... At jeg ikke fik trænet hele sidste uge. Min motivation er på nulpunktet - og jeg har skide dårlig samvittighed.... Jeg bliver nok nødt til at få sparket mig selv afsted idag.

6 comments:

 1. Hear hear! Der er skide stille i blogland for tiden. Og jeg keder mig en smule!

  ReplyDelete
 2. Jeg smider sgu gerne lige en kommentar, for jeg er helt enig med stilheden i blogland - hallo, hvad sker der?!
  ELSKER de her indlæg, og jeg kan se mine egne irritationer SÅ meget i dine - fedt det ikke kun er mig selv der er en lille hidsigprop med behov for at udgyde det offentligt ;)

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  ReplyDelete
 3. Kristine9/2/15 20:32

  Nej, tjek Lortemor, der har skabt røre i mommybloggerland. Der er ikke helt stille ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uh, hele vaccinepalaveret? Det har jeg i hvert fald fulgt med i!

   Delete