TING JEG HAR HELT VILDT OPTUR OVER #2


... App'en "Asphaltgold Fittingroom". Jeg har før brokket mig over sko der er "små i størrelsen" og "store i størrelsen" - nu er det problem løst. Forklaring: man starter med at indtaste en sneakermodel man har, i størrelsen man bruger - og herefter kan den fortælle præcis hvilken størrelse man skal bruge, i hvilken som helst anden sko. På den måde fandt jeg par exemple ud af, at jeg skulle bruge en 39 ⅓ i Adidas Superstar, istedet for den 40 jeg troede, jeg brugte.  

... Hele The Amazing's album Picture You. Hør førstesinglen af samme navn, her

... At det snart er forår. Det betyder solbriller og ranunkler. 

... At Eddie Redmayne vandt en Oscar for bedste mandlige hovedrolle, til Oscar-showet. For A Theory of Everything, som jeg stadig mangler at se færdig, fordi jeg tudbrølede. Han kommer i øvrigt snart til København i forbindelse med hans rolle i filmen "The Danish Girl". Hils lige hvis I ser ham. 

... At der (siden igår!) ligger folk i kø foran WoodWood, og venter på at Kanye's ufatteligt grimme Adidas-sko bliver sat til salg (på lørdag!). Det er så dumt at jeg synes det er sjovt. 

... Madonnas styrt til Brit Awards. Undskyld. 

... At Frede og jeg skal spise sushi og se Tobias Dybvads nye one man show - altså live - på lørdag.

... At både Den Pæne Overflade og Living by CKK har anbefalet bloggen, på det sidste. Mange tak <3

... At First Aid Kit, Kygo og Jamie XX kommer til Roskilde Festival. 

... At jeg har fået anskaffet mig et rullebord. Det er en smule slidt, men jeg har fået bestilt glasplader, og købt spraymaling - og så ender det forhåbentligt med noget a la det her, til en brøkdel af prisen. 

2 comments:

 1. Åh ranunkler ! <3 For pokker de er pæne. Forår kom hid, tak!
  Ps. Det var så lidt - kaster gerne internetkærlighed efter folk, der gør det godt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det må faktisk næsten være min yndlingsforårsblomst! Ikke at man ikke har kunnet få fingrene i dem, over vinteren.. Men det er bare ikke det samme! :-)

   Delete