CLEAN SNEAKS PÅ 5 MINUTTER


Det jo slet ikke sneaks, men det er de hvideste sko jeg har - jeg tænkte at de ville statuere et passende eksempel! Egentlig ser de ikke engang særligt slemme ud her, men jeg lover jer, man skulle tro at jeg havde haft dem med på Roskilde Festval. 
Og jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste der en sommetider har en anelse pres over hvide sko. Jeg ved godt at der var engang, i 2007, hvor spritnye Chuck Tayloys lå i skralderen i en uge for at se så slidte ud som muligt - men der er jeg altså ikke længere. Jeg kan godt lidt at passe på mine sko, og det gør mig intet at de stadig ser "nye" ud. Måske ikke så hvide at man får spændingshovedpine og ser prikker for øjnene i en time efter - but you get the point.
Jeg har af samme grund også haft mine Adidas Superstar under kærlig behandling, efter en århusiansk bytur - og det var faktisk dér jeg tænkte, at der måske var andre der havde brug for den hjælp. Der er intet nyskabende eller overraskende over noget som helst - det er vel mest af alt bare et husmoderråd. But this is how we do... 


Alt du skal bruge er en opvaskemiddel og en tandbørste. Og så er det ellers bare at losse op for det varme vand, og begynde at skrubbe. Det tager ingen tid. Jeg ved godt at Naked-pigerne prøver at lokke jer til at købe Jason Markk produkter for en halv husleje - men dette fungerer altså helt ligeså fint. (Selvom jeg er sikker på at der nok er én der skal skole mig om, at Jason Markk's Shoe Cleaner indeholder magisk nanoteknologi, så dine sko dufter af enhjørning og fungerer som en regnjakke af tusinde vietnamesiske sommerfuglevinger for snavs... Jeg tror ikke på det). 
Anyway - hvis det derimod er sneaks med snørebånd, vil jeg anbefale at løsne snørebåndene ud og smide dem i vaskemaskinen separat, så de også lige får en tur. 
Voilà
6 comments:

 1. Hold da op! De ser ho helt nye ud igen :-D

  ReplyDelete
 2. Brun sæbe er også et mirakel-middel mod ALT ;)

  ReplyDelete
 3. Tusind tak for det super godt tip :D
  Jeg ved godt, hvad jeg skal hjem og igang med!

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, jeg håber det hjalp! :-)

   Delete