A CLUBMASTER CLASSIC KINDA GIRL
Jeg har altid syntes at Ray-Ban's Clubmaster solbrille var vanvittigt fed (så meget at jeg vil bruge "outrageously cool"), men på trods af at jeg egentlig føler at jeg har ret god selvtillid, så har den ligeså ofte fået mine knæ til at ryste. Nu er jeg én af de piger der er udstyret med... ja nu kalder vi en spade for en spade.. et forholdsvis firkantet hoved – så visse solbriller passer slet. ikke. mit ansigt. 
Aviatoren, både i H&M udgaven og Ray Ban udgaven har været min trofaste følgesvend i årevis – indtil den dag åbenbaringen i form af Ray Ban's Ericka (og jeg i øvrigt smed mine fire måneder gamle Aviators væk på Roskilde....), mødte mine øjne i Profil Optik. Sidenhen har jeg brugt dem til skamme, først i sort og dernæst i tortoise. Så man kan mene at jeg har haft min omgang med Ray Ban solbriller – men de der Clubmasters har været lukket område og jeg har været helt og aldeles overbevist om at jeg ikke kunne rocke dem. Og helt og aldeles misundelig på dem der kunne. 

Så prøvede jeg dem – rigtigt på, for første gang. Og så skiftede jeg mening. Lige på stedet. Og på det rette tidspunkt – vel at mærke – for Thiele har fra torsdag til og med søndag haft tilbud på alle Ray Ban solbriller, sat ned til 995 kroner. I lørdags var Frede og jeg i Field's fordi jeg skulle udnytte Magasins bytteservice til en sag jeg købte den anden dag, og det var egentlig i første omgang dér jeg ville prøve dem. Altså i Field's. Men i og med at tilbuddet havde kørt siden torsdag, var alle briller af bare nogenlunde design revet væk. Så det fik jeg ikke så meget ud af. Til gengæld købte jeg en billig udgave i H&M, så jeg lige kunne prøve at gå lidt med dem derhjemme, og være 100p sikker på, at det var dem jeg skulle have. Jeg nåede så kun at have dem på i to minutter, så var jeg ligesom overbevist, og så irriterede det mig bare skidemeget istedet, at jeg ikke havde fået fat i de rigtige. 
Det er en længere historie det her – men det hele endte altså med at Fredes kusine og jeg igår kørte til Lyngby Storcenter, hvor de til min største fornøjelse hang der på stativet og ventede på mig. At jeg så brugte halvanden time på at beslutte mig for, om de skulle være brune eller sorte, er en anden ting. Ikke desto mindre endte jeg med de brune – som I nok kan se. 

Så nu irriterer det mig jo en lille smule at solen ikke rigtig gider at vise sig, når nu jeg har påskeferie (som jeg i øvrigt ikke har haft siden sidst jeg gik i skole.. for fire år siden) og nye solbriller at vise frem! 


No comments:

Post a Comment