DIY / PRINT-SELV KALENDER MARTS


Last minute as usual - men ikke destomindre er kalenderen for marts up and running, lige her. Og som I nok kan se, roder jeg stadig rundt med mit hjemmelavede clipboard. Det er åbenbart ikke noget man kan få i Bog&Idé eller Arnold Busck. Er der nogen af jer der ved, hvor man kan støve sådan et op, hvis vi ser bort fra Ebay und so weiter? 5 comments:

 1. Anonymous2/3/15 16:39

  Søstrene Grene har haft et fint clipboard, men jeg ved ikke om det stadig er at få.

  ReplyDelete
 2. Anonymous2/3/15 21:32

  Jeg købte mit hos søstrene grene i frederiksberg centeret for et par uger siden. jeg har ikke set det i andre søstrene grene!

  ReplyDelete
 3. Ja,, søstrene grene :-)

  ReplyDelete
 4. Jeg har lige købt et clipboard i Søstrene i dag - i Holbæk :-)
  Den svenske butik 'Granit' plejer også at være go til sådan nogle ting!

  ReplyDelete
 5. Jeg fornemmer at der er enighed om, at jeg skal et smut i Søstrene Grene ;-)

  ReplyDelete