HELLO... IS IT ME YOU'RE LOOKING FOR?


Ja ja, jeg er her sgu stadig. 
Jeg skal ellers love for at jeg havde glemt en ting eller to, imens jeg har brugt mit spæde teenageliv på sabbatår... par exemple hvor meget tid man egentlig burde bruge på lektier. Jeg sover og drømmer i ligninger for tiden - det er virkelig en fest. 
Jeg er til gengæld også lidt i et dilemma. Jeg har modtaget optagelsesprøven til Designteknolog-uddannelsen - og jeg har jo lyst til at sparke al min energi afsted i den retning - men jeg bliver nødt til at holde en bette fokus på matematikken også.. det nytter jo absolut intet at blive optaget på uddannelsen, hvis jeg ikke består matematikken. You see? Og hvordan finder man så lige den der middelvej. Jeg vil sindssygt gerne sidde og nørkle - men samtidig sidder min matematiklærer (Steen, forresten) og skriger i baghovedet på mig. Det er sgu ikke sjovt at være mig. 
Og i øvrigt når jeg kun liiiiige akkurat at kunne sende den første optagelsesprøve afsted, med deadline d. 7. april - før jeg modtager næste optagelsesprøve fra Kunstakademiet d. 8. Min hjerne kører på 800 omdrejninger.. 
In other news er jeg (endnu engang) kommet fashionably late til festen (firstmover har jeg aldrig rigtig været, udover dengang for to år siden, da jeg havde bold brows), og har købt mig et net fra Lala Berlin. Jeg ved godt at I alle sammen brækker jer i partisanerprint på skift, men jeg synes bare det var så pænt jo. Det koster 150 kroner, og jeg har købt det her, da det var udsolgt i deres butik på Gammel Mønt. 

Er der nogen af jer der har søgt ind på Designteknolog? Eller andre uddannelser måske? 


6 comments:

 1. Jeg er pt i samme bås. Dog bliver jeg uddannet design teknolog til sommer, og sidder lige nu men en kæmpe tværfaglig opgave, plus en optagelses prøve til professions bacheloren som er lige så stor! Jeg laver ikke andet end at være i skole, hvor vi heldigvis arbejder med den ene opgave, cykle hjem, arbejde videre, spise aftensmad, arbejde videre indtil min hjerne står af, og så lige koble af den sidste time inden sengetid. Og så starter det forfra. Glæder mig så meget til den 30! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh det lyder også heftigt! Jeg kan godt forstå at du glæder dig til at være færdig!

   Delete
 2. Jeg prøver også i øjeblikket at balancere fuldtidsjob og optagelsesprøven til Designteknolog-uddannelsen, og indtil videre går det heldigvis meget godt. Hvilke(t) speciale(r) søger du ind på? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var da dejligt! Min førsteprioritet er Marketing and Communicaton Design. Jeg har ikke helt fundet ud af om jeg skal søge flere endnu :-) Hvad med dig?

   Delete
  2. Marketing and Communication Design er også min førsteprioritet, og jeg tror det er det eneste jeg søger ind på. Så det bliver virkelig spændende... Held og lykke til dig! :-)

   Delete
  3. Det lyder spændende! Og held og lykke til dig også, da! :-)

   Delete