MORGENPOST FRA ET B-MENNESKE


 
/ Source: Pinterest


Fy for fanden, hvor er det tidligt. Det er fire år siden at jeg blev student – og fire år siden jeg sidst har gået i skole. To af de fire har jeg været selvstændig – og har meget sjældent haft faste mødetider = jeg har kunnet sove så pisselænge jeg havde lyst til. Jeg har haft mine perioder, til gengæld. Gode perioder hvor jeg har kunnet springe ud ad sengen og spise morgenmad kl. 8. Så har jeg også haft de mindre gode…. I ved, der hvor man er vågen til klokken pis, og står op ved middagstid. Men i bund og grund kan der sgu nok næppe sås tvivl om at jeg er så meget B-menneske som man kan være – og i dag ringede vækkeuret 05.30. Bum.
Jeg har i øvrigt ikke sovet hele natten, af bar angst for at sove for længe. Kender I det? Det er forfærdeligt. Et øjeblik følte jeg næsten at jeg havde fået et barn med søvnproblemer, uden at vide det – i hvert fald vågnede jeg en gang i timen, for lige at tjekke om jeg havde sovet over mig.
Egentlig er det jo slet ikke ”rigtig” skole. Jeg har første dag på GSK, på Niels Brock i København – og de næste to måneder skal jeg tæskes igennem gymnasiematematik på C-niveau, fordi jeg var en idiot da jeg havde muligheden for at klare det for fire år siden. Men sagen er den at jeg sproglig. Slet. Ikke. Matematisk. Jeg gav op da min folkeskolelærer smed ligninger i hovedet på mig.
Så da min matematiklærer i gymnasiet første dag kom ind og sagde, at vi alle var amøber og 60% ikke ville bestå, var jeg ikke rigtig i tvivl om, hvor jeg ville ende.

Med et kæmpestort og rungende 00 dumpede jeg lortet. Så fra i dag og frem til d. 30. april skal jeg bryde min hjerne med eksponentielle funktioner og polynomier. Lyder det ikke bare herrefedt? Det er altid noget at man kan bruge togturen på noget fornuftigt!2 comments:

 1. Årh, din oplevelse med matematikfaget lyder præcis som min. Desværre. Det er lige ved at man skulle tro vi har haft samme lærer - din hed ikke tilfældigvis Norbert, vel? ;-) Det er så ærgerligt at en lærer kan ødelægge så meget for en og jeg har den dag i dag stadig et helt vildt dårligt forhold til matematik. Håber det går bedre med dig og faget denne gang - jeg krydser fingre!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg har hørt skrækhistorier om en Norbert! Men jeg mindes at vores lærer hed Jørgen... Jeg har lykkeligt glemt det!
   Og mange tak - det gør jeg også!

   Delete