SAGER FRA SØSTRENE GRENEOkay, så mens resten af Danmark er ved at gå i koma over Søstrene Grenes nye rå og industrielle interiørkollektion (der i øvrigt rammer butikkerne imorgen), var jeg et smut forbi igår, af helt andre årsager. Jeg havde jo spurgt lidt til råds om, hvor fanden man fik fingrene i et clipboard - og der var I sgu skidehurtige! Så igår da jeg havde fri fra arbejde, tog jeg et smut forbi Søstrene Grene og erhvervede mig clipboardet above! Quite a catch, hvis jeg selv skal sige det! 
Som alle nok ved, er det decideret umuligt at gå ud fra den butik med kun én ting - og jeg fandt selvfølgelig også lige en æske af træ, som jeg på ingen måder kunne leve uden. I kender det - og hvis I siger andet, er det løgn! 
Clipboardet kostede 20 kroner (eller 19,87 kroner, helt præcist) og trææsken stod til 24 kroner - mener jeg.. Noget i den dur, i hvert fald. Sagen er den at jeg allerede har proppet smykker I, og hvis der er én ting der kan vikle sig sammen i en kællingeknude af dimensioner - hurtigere end høretelefoner - så er det halskæder. Og det har jeg hverken tålmodighed eller temperament til. Så jeg er altså ikke lige all in på at vende den på hovedet og tjekke. I sincerely hope you understand. 2 comments:

 1. Haha, jeg kiggede selv på trækassen faktisk, men jeg vidste ikke, hvad jeg skulle bruge den til - men smykker lyder da egentlig som en god idé :-) Jeg havde håbet, at jeg kunne klemme fjernbetjeningen derned, det kan jeg ikke..

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Den med fjernbetjeningen havde jeg jo slet ikke tænkt på! God idé! (Hvis den passede, selvfølgelig... Haha)

   Delete