STAN THE MAN
Det var noget med at have et standpunkt til man tog et nyt, ikke? Jeg overgiver mig. 
Som om Superstar-situationen ikke var nok – så må jeg til erkendelse endnu engang. Det hele startede med, at jeg stod på Nørreport og ventede på min veninde. Så kommer der en frøken gående, i de fineste navy Adidas Gazelle – og undertegnede tænker med det samme "wowowowow, hvorfor har jeg aldrig haft et par navy sneaks før!!!". Så jeg surfede lidt rundt – enten for at finde en tilsvarende model, eller i hvert fald bare for at se udvalget af navy sneaks (red. mørkeblå gummisko). 
Igår var jeg så et smut forbi Naked i Klosterstræde – bare lige for at lure, imens jeg passende ventede på at mit tog gik hjem til provinsen. Og der var de jo. Et par "Stan Smith Vulcanized" i mørkeblå ruskind – produktbeskrivelsen til de helt dyre. Tror I lige at jeg var solgt til stanglakrids? Jeg gav det så alligevel lige en tænker... I ved "lige hjem og sove på den". Men det endte jo alligevel med at jeg tog derned efter skole, og prøvede dem på. "Who am I kidding" spurgte jeg mig selv, og så røg de ned i den velkendte mintgrønne plastikpose. På vej tilbage til Nørreport, tog jeg (en selvfølge, vil nogen mene) lige en detour forbi &OtherStories, hvor der åbenbart var midseason sale.. Så det får I at se imorgen. Hæhæ. 

Hvis I synes skoene er ligeså fine som jeg, så kan de fås for 700 kroner på Naked's webshop her eller In-Store. 4 comments:

 1. De er godt nok fede har aldrig set dem der før, nu er jeg forelsket.. Det var dog satans! hehe :)

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  ReplyDelete
 2. Anonymous26/3/15 18:12

  Hold nu op de er fede! Hvordan er de i størrelsen? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. De er helt normale i størrelsen! Ekspedienten i Naked forklarede dog at Stan Smith-skoen er lidt bred i det - så mange køber den en størrelse mindre fordi de føler at den er stor - men kommer tilbage dagen efter fordi de alligevel er for små ;-)

   Delete