TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #24


... At jeg slet ikke har tænkt på, at Søstrene Grene kunne have clipboards. Men tak for hjælpen, til jer der tippede! 

... Når alt man har lyst til er en lækker let salat til frokost - og det eneste der ligger i køleren er schwarzbrot og rullepølse. 

... At jeg er faldet i søvn til det samme afsnit af Dexter, tre gange nu. Jeg prøver at se det for en fjerde gang, og krydser fingre for at jeg får de sidste tyve minutter med. 

... At der er 20% på alle skønhedsprodukter i Magasin, idag. Og jeg får først løn imorgen. 

... At jeg i øjeblikket er ved at gå i selvsving over sommerkjoler og blomsterprint. Vi har lige rundet marts, og ganske vidst er det "forår" - men der er lige 15 grader til det bliver sjovt at have bare ben. 

... Mæslingeudbrud som resultat af forældre der ikke gider at vaccinere deres børn. Jeg har ikke selv nogen børn, men jeg synes det er et egoistisk og sindssygt irriterende valg. Det var i øvrigt oppe at vende hos Jimmy Kimmel - et indslag der bør ses her

... Når man lige skal skrive en mail på engelsk, på iPhone, og den ændre HVERT. ET. ORD. til dansk.  Jeg hader autocorrect. Hvornår har jeg nogensinde skullet skrive Thursen i stedet for thursday. Det er latterligt. 

... Folk der ikke kan lide karse. 

... At Road Runner altid slipper væk fra prærieulven i Looney Toons. Det er faktisk noget der har irriteret mig siden jeg var barn. 

... Folk der tager til Thailand og Bali, i øjeblikket. Herre fedt for dig, men seriøst, lad lige vær med at gnide dine solbrune ben og sandstrande i øjnene på mig. No comments:

Post a Comment