TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #25


... At mit knæ har været skidtmads siden jeg løb 11 kilometer, forrige fredag. Virkelig belejligt når man endelig har fundet et lille glimt af motivation frem, der ellers var gemt i den mørkeste afkrog. 

... Når man endelig tror at man har knækket koden til reduceringer og faktoriseringer, men man alligevel opdager et forkert fortegn og er ved at græde. Ej hvor jeg bare hygger med matematikken for tiden. 

... Kvadratsætninger. En tilføjelse til ovenstående. 

... Folk der sætter sig ved siden af mig i toget, når alle andre sæder er ledige. 

... At det tilsyneladende er umuligt at have en termokop i tasken, efter kaffen er drukket. Idag havde jeg sågar en frysepose med til situationen - men alligevel er der kaffe i tasken..... Og jeg prøver altså at drikke det hele - det drejer sig ikke om en halv kop, men bundsjatten. "Mange bække små, gør en stor å", åbenbart.  

... Hvide sko i byen. 

... At jeg i de næste to måneder bliver nødt til at høre Formiddagen på P6 Beat som podcast, fordi jeg laver ligninger fra kl. 8-12. De er ellers så glade for at læse mine sms'er op. (Fuck twitter og facebook). 

... Vores klasseværelse er placeret på fjerde sal, op ad en helvedes vinkeltrappe. Jeg har først fundet ud af idag, at der er en elevator. 

... Togturen om morgenen er 45 minutter lang. Lang nok til at man sidder og falder hen, men for kort til at man egentlig kan tage sove. Så i stedet sidder man der og nikker med hovedet, med sandpapir i øjnene og ligner en idiot. 

... At Søstrene Grene ikke lige har lavet en mellemstørrelse af deres potter fra den nye kollektion. Én centimeter for lille, eller ti for stor.

No comments:

Post a Comment