TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #26


... At jeg slet ikke fik lavet en liste i sidste uge. Jeg er oprigtigt ked af det. 

... Når DSB er så smarte at smide ungdomskort ind i deres app til smartphones, så synes jeg at det er på sin plads, lige at give deres kontrollører et lynkursus i at aflæse den slags. I stedet for at jeg HVER dag får øjne af en middel aldrende kvinde i kassebukser, fordi elektroniske rejsekort ikke er ”rigtige” rejsekort.

... Apropos DSB – ”fri wifi i toget” er en urban legend. Det har aldrig eksisteret. Men til gengæld eksisterer der en helvedes masse iPhones på internetdeling. 

... I går morges købte jeg en stor Latte til 29 kroner i 7/11. Det var  lidt som at stikke tungen ud af vinduet. Jeg er ellers ikke kaffekræsen, og køber stort set kaffe med i toget hver dag. Men i går var det en virkelig dårlig oplevelse. Det må bare ikke ske når klokken er 07.45. 

... I øvrigt væltede jeg kaffen da jeg kom i skole. Så kender man mandag igen. 

... Jeg har mistet pudsekluden til min Macbook-skærm. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til, at jeg er så ked af det over det. 

... Samplesale-invitationer på Facebook. Så mange invitationer, så lidt penge. 

... At jeg altid hører podcasts fra ”Formiddagen på P6 Beat” dagen derpå… Jeg når aldrig at være med i 20 Spørgsmål til Musikprofessoren jo……

... Folk der kigger mærkeligt på en, fordi man sidder udenfor og spiser sin frokost i gråvejr. Hvis jeg mener at foråret kommer hurtigere ved at jeg leger at det er forår – så må jeg gerne det. Vi er snart i april jo!

... At ens gymnasiekarakterer STADIG tæller med, SELVOM man læser faget op igen. Jeg troede lige jeg kunne ”nøjes” med et 02. Næ, det eksisterer slet ikke på min karakterskala – jeg skal have 4, ellers er det hele skide lige meget. Det lyder måske ikke specielt svært – men når man skal op i mundtlig matematik, som man på daværende tidspunkt erhvervede sig intet mindre end et 00 i, så er det liiiiidt stramt. Desuden sagde den ”flinke” KEA-dame at det jo var lidt dumt at jeg havde valgt et kursus, der ikke havde skriftlig eksamen, men kun mundtlig – når begge karakterer jo tæller. Nåååååååååååårh, men det er lidt svært at gøre noget ved, eftersom at vi havde gået på kurset i to dage, før vi fik at vide at der ikke var skriftlige eksaminer….. !%&#


4 comments:

 1. Jeg insistere også på frokost i gråvejr - er total på rebelholdet og håber vejrguderne tager det til sig.


  - Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er så glad for, at jeg ikke er den eneste!!!

   Delete
 2. Ann-Sofie28/3/15 17:21

  Tip: Jeg har lige fået øjnene op for glæderne ved DSB Plus. I shit you not - jeg har gratis wifi i IC-toge nu. Og det virker med ungdomskort!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det må jeg liiiiiige tjekke ud! Tak for tippet ;-)

   Delete