TING JEG HAR HELT VILDT OPTUR OVER #3


... Jeg har sendt uddannelsesansøgninger afsted. Wu-fucking-hu! Det har været fire fantaaaaastiske (det sidste lidt langtrukkent, though) sabbatår - men jeg er ret sikker på, at det bliver stærkt at komme igang med noget igen!

... Jeg forstår brøkregning, procenter og indekstal. What. 

... Det er forår, solen skinner og jeg har haft solbriller på i fire dage. Også i tirsdags, da det var lidt overskyet.. Man skal ikke lade sig kimse af lidt skyer, det gælder om at nyde det inden der (7, 9, 13 ikke) kommer tre ugers regn. Undskyld hvis jeg jinxede noget. 

... Jeg har overlevet at stå op kl. 05.20 hver dag, i en fucking uge. Endnu mere what. 

... Men i tilføjelse til ovenover, er det w-e-e-k-e-n-d imorgen. Og på lørdag skal jeg sove ligeså længe jeg har lyst til.

... Min klamme negl fra uheldet er - seriøst - endelig ved at falde af, til fordel for en ny og forhåbentlig pæn. Nu har jeg heller ikke rendt rundt med en blå.. og gul.. og lilla.. og til tider rød negl, i tre måneder.  

... Jeg har formået at få mine hvide Adidas Superstar helt rene, efter en (af en eller anden grund?) mudret bytur i fredags.

... Sims 4 er ude til Mac. Jeg har ejet alle Sims-spil, siden engang i 2001-2002, da jeg fik "The Sims - Deluxe Edition". Jep, jeg er en af dem. 

... Denne her Instagram-profil. 

... Og denne her Buzzfeed-artikel. 

6 comments:

 1. Hvad lavede du i dine 4 sabbatår? Vigtigst, hvordan tjente du penge i den tid? Jeg går mit første sabbatår i møde, og er ved at gå i koma over, hvad jeg skal gøre af mig selv.

  http://theblackmile.bloggersdelight.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg har tjent penge ved at arbejde. De sidste to år har jeg haft et rengøringsfirma, som har været min indtjening. Udover det har jeg også arbejdet i en butik, men det var under mit første år. Det lyder selvfølgelig også helt skørt at holde fire sabbatår - men for mit vedkommende var det bare sindssygt vigtigt, at jeg fik lov til at tage mig den tid det skulle tage. Jeg tog STX direkte efter folkeskolen, og var i forevejen et år yngre end min årgang - så jeg var "kun" 18, da jeg blev student i 2011(!!!!). Så jeg har lavet alle de ting jeg havde lyst til. Jeg har faktisk ikke været på nogen lang interrail tur eller noget - jeg har bare hygget mig med de ting jeg havde lyst til, at hygge mig med. Jeg kunne måske godt have undværet det sidste, men den følelse havde jeg først efter diverse studier var startet, sidste år. Jeg har i hvert fald godt kunnet mærke, at det var ved at være på tide, at jeg skulle igang igen ;-)

   Delete
 2. Ih, hvor er det fint med sims! Det er det vist alt for lang tid siden, at jeg har spillet - heldigvis har jeg en lillesøster, der er fan, så jeg kan dække mig lidt under at gøre det for hende :-)

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh gid det var mig! Det er sgu også en dyr fornøjelse!!! Men bare så god en tidsrøver jo ;-)

   Delete
 3. Hvilke uddannelser har du søgt :-)
  Jeg har vildt optur over din blog - dit univers er så fint, nyder at følge med!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange, mange tak <3
   Jeg har søgt ind på Designteknolog (ligesom resten af Danmark.... Haha) og på designretningen ved Kunstakademiet. Men de er begge med optagelsesprøver - så det bliver spændende at se hvor langt jeg når! ;-)

   Delete