AĒSOP / EN LILLE SMULE HVERDAGSLUKSUSIdag da jeg havde været i skole, tog jeg et smut forbi Holly Golightlys accessorybutik på Store Regnegade, for at anskaffe mig en håndcreme fra Aēsop. Egentlig var det min hensigt at se om jeg kunne slippe afsted med det lidt billigere alternativ fra L:A Bruket, men selvom jeg både var forbi Magasin, Gossip og Birgitte Herskind, var den ikke til at støve op. I hvert fald ikke no. 102 med bergamot og patchouli, som jeg gerne ville have fingrene i (koriander og lavendel er ikke lige min kop te). Så jeg bed i det sure (og alligevel sindssygt lækre) æble, som jeg jo egentlig, et eller andet sted, helst ville prøve. Til de (få?) af jer, der endnu ikke kender til de brune sæbepumper på samtlige badeværelsesbilleder på Pinterest, så er det dem af mærket Aēsop. Det er et australsk mærke, der fører alt fra mundskyld til hårolier, pakket ind i den smukkeste og mest æstetiske apotekeremballage. That said koster de fleste produkter også en mindre husleje for en treværelses på Vesterbro, men man kan sagtens slippe afsted med en læbepomade til 130 kroner, eller håndcremen ovenover, til 200 kroner. Det lyder måske stadigvæk af meget, men til gengæld bruger man virkelig ikke særligt meget ad gangen. Så det tjener vel egentlig sig selv ind. Det vælger jeg i hvert fald at tro. 
Jeg har brugt den et par gange i løbet af dagen, og indtil nu er jeg ikke skuffet. Den dufter vanvittigt godt (mandarinskal, rosmarin og Atlas-ceder) og den fedter ikke på nogen måde, på trods af den til gengæld fugter virkelig meget. Det er lige før at man instant føler sig som typen der løber 15 kilometer hver anden dag, og drikker ingefærsmoothies i en lind strøm! 

Aēsop føres i Danmark kun hos Holly Golightly. Både på deres hjemmeside og i butikken – men Aēsops egen hjemmeside leverer også til Danmark. 2 comments:

  1. Jeg vidste faktisk slet ikke at mærket blev forhandlet i danmark :) Har længe gerne ville prøve en af deres ansigtsmasker!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeg tror også de er virkelig gode! Var ved at falde helt i staver over hvor mange ting der var at kigge på og dufte til. Men jo, Holly Golightly har et ret bredt udvalg af deres produkter! Ellers sender de som sagt også til Danmark ;-)

      Delete