ANDERS LUND MADSEN + EUROMAN / DO'S AND DON'TS PÅ SOCIALE MEDIER


Det er ikke mere end to måneders tid siden, at jeg købte et abonnement på Euroman. Jeg er helt skudt i bladet – chillfaktoren er en del højere end på samtlige "dameblade", og så synes jeg bare de deler nogle virkelig fede artikler. I nr. 256 (april) med den gode Tommy Hilfiger på coveret, bragte de i samarbejde med Anders Lund Madsen en udførlig guide til at gebærde sig på telefonen og de sociale medier – Instagram, Twitter, Facebook et cetera. Og jeg har tænkt mig at dele de vigtigste punkter med jer, dels fordi jeg synes det er god skik, og dels fordi jeg syntes det var virkelig sjovt. Jeg vil selvfølgelig opfordre folk til at købe magasinet, så jeg har heller ikke tænkt mig at dele hele artiklen, men I får de vigtigste regler! Vær så artig; 

Regel nr. 1 / 
"Det er fint at du tjekker ud fra Facebook, fordi du vil leve et mere autentisk liv. Men spar os gerne for festtalen." 

Regel nr. 2 / 
"Du behøver ikke instagramme, hver gang du spiser skyr med blåbær." 

Regel nr. 3 / 
"Undgå "Jeg har lige spillet basketball, nu skal jeg i bad" og andre irrelevante opdateringer." 

Regel nr. 4 / 
"Når du skriver med store bogstaver, svarer det til at råbe." 

Regel nr. 5 / 
"Undgå bevidst kryptiske, opmærksomhedssøgende statusopdateringer som "Fuck, nu skete det igen", "Det er simpelthen løgn" og "Møgdag"." 

Regel nr. 6 / 
"#ladværemedatskrivelangesætningeriethashtagisærhvisderindgårordsomlykkeligogweekendinattøj."

Regel nr. 7 / 
"Brug aldrig din iPad som lighter til en koncert. Lad den ligge derhjemme." 

Regel nr. 8 / 
"Hvis der er en regnbue, er du ikke den eneste, der har set den."

Regel nr. 9 / 
"Hvis du er vred, så vent en dag med at sende mailen." 

Regel nr. 10 / 
"Send ikke et spørgsmål på sms, hvis du ikke har tid til at vente på svaret." 

Regel nr. 11 / 
"Lad være med at hashtagge dit eget navn. Medmindre du er en celebrity med forskruet selvforståelse." 

Regel nr. 12 / 
"Lad være med at fortælle dine venner, kolleger, tidligere klassekammerater og fjerne bekendtskaber på Facebook, at det endelig er fredag, og weekenden venter forude. Det ved de formentlig i forvejen."4 comments:

  1. Ih den her ville jeg virkelig gerne dele på fb men øv du har ikke sådan en knap...er det bevidst ;)

    ReplyDelete
  2. Hahahaha! Man kan passende erstatte "regnbue" med "solnedgang" også.

    ReplyDelete