NUDE NEWSFriske billeder på en højhellig onsdag! Igår modtog jeg disse fine hæle fra Zalando. Jeg har, i umenneskelig lang tid, ledt efter det helt rigtige par høje hæle i nude, der ikke var Louboutins til en formue. I søndags var jeg så til Second Hand marked, og brugte selvfølgelig ikke tiden på rent faktisk at gå rundt at kigge, men i stedet på at støvsuge nettet for stiletter. Jeg havde fået denne her idé om, at de jo ville være helt perfekte til dette sæt (som jeg i øvrigt købte for et stykke tid siden, men som jeg slet ikke har fået vist frem... det sker på et tidspunkt.. jeg mangler en sommerfest) som jeg regner med at hoppe i til en 60-års fødselsdag, i næste weekend. Jeg fandt endelig et par, til den favorable pris af 299 kroner og så fra Tamaris, som mig bekendt er lidt i boldgade med Ecco og den slags. Komfortable hæle - hvem skulle have troet det! Hælen er 9 cm, så den er høj nok til at se ordentlig ud, men ikke så høj at man ligner en vodkaramt 16-årig pige på brosten. Jeg er sindssygt glad for dem, men mine fødder skal as usual lige justere sig til dem, da jeg jo som før sagt, døjer med en fod der er lidt større end den anden. Man lider sgu lidt for ofte for skønheden. Ikke destomindre kan I finde skoene lige her


Medmindre man har levet under en sten hele weekenden, har man ikke kunne undgå at læse de 318 sponsorerede indlæg om Garnier's Micellar Water. Jeg har i hvert fald ikke været foruden. Og som det jo nu engang er med den slags, bliver jeg jo nysgerrig. Hvad er det for noget sprøjt! Hvad bilder I mig ind! Virker det nu også? What's the fuss about?! Så igår, da jeg alligevel ventede på at jeg havde tid hos lægen (knæproblemerne, I ved) smuttede jeg forbi Matas og købte et eksemplar. Den fås til 69,95 kroner – men en sød frøken på Instagram gjorde mig sgu opmærksom på at den var på tilbud i Føtex, til bette 40 kroner! Hvad giver I mig! Om ikke andet er tippet i hvert fald givet videre – tak tak tak @maikenandersen, you know who you are! (og et sæt finger-pistoler). 


Sidst men ikke mindst erhvervede jeg mig, i sidste uge, disse to fine armbånd fra Anni Lu. Til henholdsvis 300 kroner og 350 kroner. Jeg har haft dem på hver dag siden – selv Frede synes at de er virkelig fine. Find dem her, på Anni Lu's egen tictail. Jeg ved at erfaring, at de så vidt muligt sender alle ordre bestilt inden kl 15, samme dag. Det er jo lidt af en fordel ;-) 
4 comments:

 1. Hvor er det fine sæt fra?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er fra Minimum. Du kan finde det lige her :-)
   http://www.stylepit.dk/minimum-rahvid-stinne-sweat-251687-26?source=BrandPage
   http://www.stylepit.dk/minimum-rahvid-titte-skirt-251675-26?source=BrandPage

   Delete
 2. Jeg syntes godt nok også at bloglovin og blogs nærmest druknede i Garnier's Micellar Water! That said, så er den faktisk virkelig god og nem - altså, når man er lidt dovnen er det et plus at den ikke skal vaskes af! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, du har helt ret ;-)
   Men jeg er nu også kun blevet positivt overrasket!

   Delete