PALMEHUSET


Igår eftermiddags var jeg et smut forbi Botanisk Have, imens jeg alligevel skulle drive tiden af, på togventetid. En løsning der fandt sig noget billigere, end at gå ned ad Købmagergade. Jeg havde taget mit kamera med, fordi det egentlig var en tanke jeg allerede havde gjort mig i forgårs, så jeg snappede et par billeder i det skoldhede Palmehus, mens jeg forbandede at jeg ikke havde taget min jakke af. Jeg ville have taget et kig i Kaktushuset og Orkidéhuset as well, men de åbnede først kl. 13 og 14, og så meget tid havde jeg heller ikke. Men så kan jeg passende besøge haven en anden gang, jo ;-) 
Needless to say, var jeg helt og aldeles i himlen (trods varmen...) og Frede fik da også et billede eller to med på vejen, selvom han ikke var helt ligeså begejstret som jeg, haha.


Jeg roder i øvrigt stadig rundt med det nye layout - jeg har så vidt muligt gjort teksten en smule tykkere, så den gerne skulle være mere tydelig, men jeg modtager gerne respons på, hvordan I ser det! Det er jo trods alt vigtigst ;-)
Hvis der er nogen der har problemer med at se siden i den rigtige størrelse, kan I læse mere her!1 comment:

  1. Din side er blevet rigtig fin, jeg kan snildt læse teksten :-)

    Hvilket kamera bruger du?

    ReplyDelete