TEST: L'ORÉAL PROFESSIONNEL OG UNDONE WAVES

/// Source: Pinterest /// 

Forleden faldt jeg over dette indlæg hos YouBlush. Guderne vil vide at jeg har prøvet saltvand fra samtlige verdenshave, i min søgen efter at få en frille som pigerne ovenover. Jeg eeeeelsker beachwaves (messy waves, undone waves, you name it), men jeg har stadig til gode at finde en surf spray eller YouTube-tutorial der har kunnet klare ærterne. 
Så faldt jeg som sagt over indlægget ovenover, og tænkte "det lyder som noget jeg skal prøve!". 

Sara Rostrup fra YouBlush havde fået tips fra Josephine Mai til stylingen af "those perfect undone waves", og her havde hun blandt andet fortalt om de vidundermidler hun sværger til – og jeg har erhvervet mig et eksemplar af hver. 


Fremgangsmåden lød således: 

/// Først skal håret have et skud saltvandsspray og føntørres. Jeg har en "Surf Spray" fra Hairdo! liggende, det var der som sådan ikke noget "krav" om. 

/// Efterfølgende skal håret krølles i tilfældige totter. Enten med krøllejern eller med glattejern, hvis man ved hvordan det fungerer. 

/// L'oréal Professionnel's Tecni Art "Super Dust" (hold kæft et navn) bruges ved hovedbunden og rødderne, for at give volumen. 

/// L'oréal Professionnel's Tecni Art "Texture Dust" (vi fortsætter bare...) bruges i spidserne og resten af håret. Den samler håret i "totter" og giver et mat look. 

/// Sidst med ikke mindst sprayes håret igennem med L'oréal Professionnel's "Infinium" hårspray. Udover at denne hårspray dufter vanvittigt godt, så skulle den også være hamrende god til at samle og sætte håret. Desuden bidrager den også til det matte look. 

Så nu har jeg altså tænkt mig at prøve ovenstående, i løbet af de næste par dage. Nok til en af de tre(!!!) påskefrokoster der venter. Jeg skal selvfølgelig nok rapportere tilbage, når jeg kan sige "NO" eller "GO". 
I skal være velkomne til at komme med andre tips, hvis I lige ligger inde med det! 1 comment:

  1. Anonymous2/4/15 10:44

    Når jeg laver krøller, synes jeg at det fungere mega godt at sove med vådt hår, som er flettet i en franskfletning. Næste dag krøller jeg det så, og krøllerne holder SÅ godt uden at jeg bruger nogle produkter. Det gør det hele mere rodet, og 'effortless' at man allerede har bølger fra fletningen :-)
    Lover ikke at det fungere for alle - der er nogle som får nogle 'uheldige' bølger ved fletning, men her fungere det rigtig godt. Men den der 'Texture Dust' lyder meget god.. Kunne være man skulle investere i den. Glæder mig til at høre om det er et go eller no.
    Mange kram

    ReplyDelete