TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #28


... De af jer der følger mig på Instagram vil vide, at jeg sidste onsdag besluttede mig for at få lavet endnu en helix. Det gik strygende de første to dage – men lørdag nat vågnede jeg op og havde det som om at Frede havde givet mig en på lampen i nattens mulm og mørke. Ikke desto mindre stod jeg op samme dag, med et øre i dobbelt størrelse og en hamrende smerte. Tror I jeg havde erhvervet mig en god gedigen infektion? Mon ikke. Søndag aften måtte jeg til lægevagten – der sur og uden medfølelse hev ringen ud, selvom jeg fortalte hende at man ikke måtte fjerne den. Jeg fik en Penicillin-kur og trodsede hende da også da jeg kom hjem, hvor jeg efter et længere bad selv formåede at få ringen i igen.... Efter halvanden dag på medicinkur var det stadig ikke blevet bedre, og øreringen var så småt ved at blive ædt af øret, der blev ved og ved med at hæve. Så igår besluttede jeg mig for at tage til Roskilde for at finde en piercer. Jeg trådte ind ad døren og sagde "hjælp..", og med vold og magt fik den ellers flinke piercer ringen ud, så jeg kunne få den skiftet til en længere stav, der kan magte hævelsen. 
Needless to say; jeg har aldrig i mit liv oplevet noget der gjorde så ondt. Jeg har tatoveringer, jeg har haft brækket min tommelfinger, styrtet på cykel og skrabet ansigtet henad vejen, sågar trådt ned i et kloakrør hvor dækslet var blevet fjernet, så jeg praktisk talt stod i spagat lige dér på vejen – intet af det gjorde nær så ondt, som da hun skulle redde mit betændte helvede. (Heldigvis har det været smerten værd, og både øre og ørering har det en milliard gange bedre idag..)

... I forbindelse med ovenstående: at have langt hår, og betændelse i en helix. 

... Igår skulle jeg sende min optagelsesprøve afsted til KEA. I den forbindelse skal man sende en seperat PDF-fil, hvor man har udfyldt sit navn, personnummer og valg af studieretning. Dét gjorde jeg - men arkiverede det istedet for at eksportere det. Så da jeg havde korrekturlæst og sikret at alt var som det skulle være, og trykkede "send", var studieretnings–PDF'en tom. Hvis man derimod downloader dokumentet, står mit navn og det hele der. Så nu krydser vi liiiiiiige fingre for, at de stadig godtager det... Ikk? (Jeg begyndte at græde da det skete.....)  

... At der kun er ét indlæg imellem denne uges liste, og sidste uges liste. Jeg har holdt påskeferie og haft klamt øre – jeg håber I kan bære over med mig <3 

... At skulle op kl. 05.15 igen, efter en hel uges ferie. 

... Plantestanden i Torvehallerne, der ligger LIGE overfor Smag, hvor jeg har købt min frokost på det sidste. Åh hvor er der mange fine planter, og så lang ventetid på toget.

... Når man ikke lige bliver gjort opmærksom på, at det tog man sidder i ikke stopper på alle stationer på strækningen, selvom det står på Rejseplanen. Jeg måtte på lidt af en omvej, da toget susede forbi perronen, imens jeg sad og kiggede på. 

... At jeg kun har to uger til at lave hjemmeopgaven for KADK. Seriøst.... Femten A3-sider er mindstekrav, og jeg skal i øvrigt også lige lave fem emneopgaver i Matematik.

... Når kaffemaskinen er ude af drift hos 7/11. 

... Alle mennesker med et Olympus Pen-kamera. Jeg er virkelig, virkelig træt af jer og jeres lækre billeder. 
No comments:

Post a Comment