JEG F*CKING GJORDE DET!


Ledsaget af et billede af min nye Opuntia-kaktus (fra Kaktus KBH) fordi det er bomben for tiden.
Hey venner, i tirsdags var jeg til eksamen! De af jer der har læst med i et stykke tid, ved at jeg har taget et GSK-kursus i matematik på c-niveau, fordi jeg var en røv af anden rang, og virkelig ikke forstod meningen med faget da jeg gik på gymnasiet.. Dengang for fire (snart fem....) år siden. Jeg har haft tre ugers læseferie, og selvom jeg ganske vidst gav mig selv den cadeau, at jeg da virkelig havde fundet ud af at tage mig sammen, i de 8 uger kurset havde stået på, så viste mit grimme gymnasieansigt sig dog en anelse – og jeg har ikke lavet en skid, i 2,5 uge. Her sidste onsdag fik jeg så lidt pres på, for I ved, den der karakter var jo ligesom ret vigtig, når den nu var afgørende for om jeg overhovedet kunne blive taget i betragtning på KEA, så lettere sagt: min fremtid afhang sgu en anelse af om jeg bestod. Og ikke nok med at jeg skulle bestå – jeg skulle have minimum et 4-tal, for at gøre det.

Så jeg ventede selvfølgelig lidt flere dage (fordi... jeg er dum) og tog mig først sådan rigtigt sammen, i mandags. Så sad jeg til gengæld ellers også med hovedet i matematikbogen, og fingrene på lommeregneren, fra klokken 16.00 om eftermiddagen, til klokken 04.30 om morgenen. Det var halvlyst, fuglene begyndte at kvidre, og jeg havde hold i nakken af at sidde i skrædderstilling i sengen, i en menneskealder. Det skulle heldigvis vise sig, at de der ekstra timer i nattens (næsten) mulm og mørke, skulle bære frugt. Det var i selv samme timer, at jeg lavede eksamensopgaverne for "potensfunktioner" som jeg – jep, you guessed it – også trak i eksaminationslokalet. Lad mig sige det sådan; jeg mistede blodet i hovedet, og mit hjerte var i fuld galop, for det var jo selvfølgelig det eneste emne jeg sådan... virkelig frygtede at trække. Nok havde jeg forberedt mig, men hvis I spurgte mig nu, ville jeg ikke kunne svare på, hvad en potensfunktion er eller hvad den gør.
Men jeg slap helskindet igennem – Frede var så sød at tage en fridag, så han var kørt med til Nørre Voldgade for at være moral support – og jeg tror måske godt at han kunne se på min ansigt, da jeg kom ud fra eksaminationslokalet, at jeg virkelig ikke var sikker på om jeg overhovedet havde bestået. Jeg mener, fire sabbatår sætter sine spor på eksamensevnerne.  Ikke desto mindre blev jeg hevet ind igen, og fik – til min helt og aldeles forbavsende overraskelse – at vide at de havde givet mig et nydeligt 7-tal. Jeg var tæt på at tude af lettelse, men i stedet gav jeg Frede en highfive, og fejrede det med Hendricks G&T ud på aftenen.
Det er i øvrigt også derfor at der har været lidt stille herinde – og jeg har selvfølgelig tonsvis af arbejde, weekenden ud. I'll do my best! Og så bliver jeg fandeme pissesur, hvis ikke jeg kommer ind på KEA nu.


No comments:

Post a Comment