KAKTUS KØBENHAVN


Igår slog jeg et smut forbi Jægersborggade, for at besøge den forholdsvis nye concept store Kaktus København. Jeg er helt pladask forelsket i butikken, der er indrettet så fedt og fint, på trods af de trange kår. Her kan du finde en milliard forskellige typer kaktusser og sukkulenter, i de fineste ler- og glaspotter. Priserne er helt ok – jeg fandt en fætter til 125 kroner (ala den tredje, på andet billede), som en bitte tak for, at jeg fik lov til at tage lidt billeder derinde. Personalet er så flinke, og svarer gerne på alle de spørgsmål man måtte have, om vand, ve og vel. 
Det passede selvfølgelig med at det begyndte at pisse ned, lige som jeg trådte ud af butikken, med min nye kaktusfyr i papirpose, så jeg måtte forbi den nærmeste kiosk for at "låne" en plasticpose, så han ikke lige pludselig skred ud af vådt papir, for at smadre på vejen. Det lykkedes at få ham med hjem, i god behold, og nu pryder han barbordet, sammen med de to andre!2 comments:

 1. Meget originalt koncept. Synd man bor i Jylland ;-)

  ReplyDelete
 2. Jeg skal så meget et smut forbi den butik, næste gang jeg kommer til København! Jeg er en sucker for kaktusser og dette koncept er lige mig!

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  ReplyDelete