OMAR OG BARVOGNEN


Såååå, overspringshandlinger er der jo nok af. I stedet for at læse matematik, har jeg brugt de sidste to dage på at omrokere og re-decorate. I onsdags tog jeg en tur i IKEA, og fik fingrene i den ombejlede OMAR-reol. I starten forstod Frede slet ikke hvor jeg ville hen med det, men det endte da med at jeg fik sætningen "jeg synes faktisk at det her er ret fedt", ud af munden på ham. Score! 
Min nye, fine barvogn (endelig!!!!) har jeg faktisk haft stående i et stykke tid. Eller.. stellet af den. Det var en vogn som min papfar nappede da de skulle ryde op i nogle lokaler i Domus Vista. Oprindeligt var der træplader på, men dem har vi skruet af, og så bestilte vi nogle skårede glasplader i målene, så de kunne passe ned i rammen. Efterfølgende har den fået et touch-up af sort spraymaling, og nu står den og ser fantastisk ud! Whiskeykaraflen (og portvinskaraflen på nederste hylde) er i øvrigt fra Plint, og koster 70 kroner – de kan findes her6 comments:

 1. Den er fed! Og fik straks lyst til en gin og tonic.

  - Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh ja, hænderne op for G&T!

   Delete
 2. Hvor ser det bare lækkert ud!

  http://mooldash.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er også så tilfreds med det!

   Delete
 3. Hvor er det lækkert, jeg skal selv have fingrene i den reol fra IKEA, den er sgu et must! Kunne forestille mig, at den ville se fantastisk ud i et køkken, med et par kaktusser, og lidt forskellige køkkenting på!

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det tror jeg bestemt også! Og jeg er ret sikker på at jeg må anskaffe mig endnu én ;-)

   Delete