RESULTAT: L'ORÉAL PROFESSIONNEL OG UNDONE WAVES


THE RESULTS ARE IN! 
For en måneds tid siden, skrev jeg om disse produkter, i forbindelse med et indlæg der lovede de perfekte "undone waves". Det er nok en af de vildeste anbefalinger jeg kommer til at lave, for jeg har altså brugt de produkter, og den fremgangsmåde, nonstop siden. Det er så nemt, og jeg synes selv at resultatet lever helt op til hvad indlægget fra YouBlush lovede, og mere til, hvis det kan lade sig gøre. Det er en af de hairdos jeg har haft allerflest problemer med, og jeg har sjældent været tilfreds. Oftest er det ebbet ud i en elastik i stedet. 
Ikke desto mindre fik jeg jo så fingrene i de tre produkter fra L'oréal – min verden har ikke været den samme siden. Guuuuurls (jeg går ud fra at det primært er piger der er ude efter beach waves), jeg lover jer gerne guld og grønne skove, for det holder! 

I kan selvfølgelig bare klikke tilbage til det gamle indlæg, men ellers får I her en opdateret tutorial: 

/ Saltvandsspray efter eget ønske. Eksempelvis Sea Salt Texturizing Spray fra Toni&Guy
/ Glattejern efter eget ønske (eller krøllejern). Eksempelvis GHD V Classic Styler


1 / Jeg plejer altid at sørge for at have vasket håret aftenen før. Nyvasket hår er et mareridt. 
Jeg gennemsprayer håret med saltvand, så det i hvert fald føles fugtigt. Hvis jeg har "travlt" føntørrer jeg håret med hovedet nedad – hvis ikke, lader jeg det bare tørre naturligt. 

2 / Jeg deler håret op (af tre omgange i alt og samler det i en knold, så kun det "nederste" er løst), og glatter først spidserne. Efterfølgende laver jeg tilfældige krøller i håret. Så tilføjer jeg Texture Dust, ved at klemme sammen på beholderen, så jeg ligesom puffer det ud i håret. Til sidst krammer jeg lokkerne lidt, så pulveret virker, og sætter det med hårsprayen. 

3 / Når jeg har været igennem de første to omgange, og er nået til den sidste; den øverste del af håret, gentager jeg i første omgang trinene ovenover. Men her tilføjer jeg Super Dust til hårrødderne. På beholderen står der at man skal drysse pulveret ned ved hårrødderne, men når man har mørkt hår skal der virkelig ikke meget til, før det bare ligner at man har skæl. Og det er der sguda ingen der synes er lækkert. Så jeg klemmer på beholderen, i små puf, "same procedure as last year!". Så roder jeg i håret, til det føles som om det begynder at "klistre" – så ved du at det virker, og så er det ellers bare med at give gas, til volumen er passende. Til allersidst sætter jeg det hele med hårspray. Et voilà. 4 comments:

 1. Lækkert! Hvilket program bruger du til, at tilføje den støvende effekt over dine billeder?

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enten bruger jeg lysindstillingerne i Photoshop, eller også bruger jeg Afterlight-app'en til iPhone, hvis jeg er doven ;-)

   Delete
 2. Hvor tit vasker du hår? Mit eget hår bliver så hurtigt fedtet at se på, synes jeg.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Som udgangspunkt vasker jeg det hver anden dag :-)

   Delete