TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #30


... Folk der tror at accenttegn og apostrof er det samme. 

... Større fimaer der ikke kan finde ud af at betale til tiden. Sommetider er det en bitch at være selvstændig. 

... Læseferie. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor fantastisk det er at have "fri" igen. Men omvendt kan jeg heller ikke beskrive hvor hurtigt man glemmer alt om logaritmer og polynomier. 

... At jeg ikke vandt konkurrencen med Calvin Klein-tasken ovre hos Stonemuse. Urgh, den var jo perfekt. 

... Forleden så jeg en mor på Facebook, det med rædselsalarm advarede mod en mand på Skype, der gik under navnet "Rasmus Seebach". Ej at forglemme, at hun selvfølgelig selv havde givet sin datter lov til at blive "venner" med ham. Det der "common sense", hvad skete der med det? 
Jeg vil gerne æde en hat på at hun er den samme kvinde der også tror på, at Mahmoud fra Senegal vil sende 4.308.589 dollars, så længe hun bare lige sender et kontonummer. 

... Folk der synes de kan snakke som Jørgen Leth. Det er en død joke, og det er slet ikke sjovt, når du ikke er i nærheden af, rent faktisk at lyde som Jørgen Leth. 

... Jeg har endelig fået lavet min barvogn færdig. Til gengæld er alle flaskerne tømt i mellemtiden. 

... De der piger i Nike Huaraches og Adidas-kasketter, der går i spåner over at der snart er Diztortionnnn, og drukner mig i "JEG DELTAGER I RAW CPH x SPORT CLUB OG GADEFEST PÅ NØRREBRO"-events.

... At det har været SÅ godt vejr (næsten) på det sidste, men det har jeg intet nydt godt af, fordi jeg har siddet i et klasseværelse på Nørre Voldgade. Nu har jeg endelig hjemmetid, og vigtigst af alt – tid til at få lidt farve i mit kridthvide ansigt – og så regner det. 

... At en lillebitte kaktus på ikke engang 10 cm, kan koste 20 kroner. Det er ikke fordi at det er dyrt, det er bare princippet i det!  

5 comments:

 1. Det er dælme også irriterende - sådan cirka det hele - især det med mødre der er overbeskyttende og bedrevidende samme tid (og dyrekortsgaten....)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Årh ja, de der dyrekort. Jeg ved ikke engang hvordan jeg snart skal forholde mig til, at der findes mennesker der kan gå op i så ligegyldige ting!!!

   Delete
 2. Det sidste med kaktusserne, der kan jeg råde dig til, at smutte en tur forbi Plantorama, der fik jeg 3 (eller var det fire, hmm) kaktusser for 35 kr - Det er jo en hel god pris!

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Årh, tak for tippet!!! Det må jeg undersøge!

   Delete
 3. GIF'en til sidst - jeg elsker den!!!! Mest af alt fordi jeg er kæmpe fan af serien Castle og skuespilleren Stana Katic. Haha :-D

  ReplyDelete