TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #31


... Gode sange med grimme coverbilleder. Men dårlige sange med pæne coverbilleder er ligeså irriterende.

... Når man panikslagen forsøger at købe indgangsbookinger (der selvfølgelig er tæt på udsolgt) til Roskilde Festival, i 8 timer, og Billetnet har serverfejl i selv samme 8 timer. Så må man krybe til korset, forbande nymodens teknologi og internet, og ringe til telefonisk billetsalg. Jeg vidste ikke, før i onsdags, at det stadig fandtes.

... Jeg valgte at indlede telefonsamtalen med at sige "Hej! Du taler med Cathrine – jeg kunne rigtig godt tænke mig at bestille seks indgangsbookinger til Roskilde Festival!", hvortil jeg fik svaret "... du kan købe seks indgangsbookinger til Roskilde Festival". Nå okay, tørre Carsten fra Billetnet, du må meget undskylde min talefejl.

... At man kun kan få denne her plakat sendt fra Sverige.

... Bloglovin'-app'en. Den er så pisse langsom. Noget siger mig at det punkt har været her før. That's how annoying it is. 

... Frede og jeg er blevet inviteret til bryllup. Det er et såkaldt cocktailparty. Hvad har man på til et cocktailparty? Jeg ved godt at det skal være knælangt og knapt så galla, men hvornår er det pænt "nok"? Jeg hader tøjkriser.

... Det her billede, af en kjole fra ASOS. Enten har den model en unaturligt lang overkrop, eller også har de simpelthen photoshoppet hendes navle væk. But why!

... Når man køber en karaffel fra Plint, og finder ud af at der er slået en flig af hjørnet. Her er scenariet: 
Cathrine kommer hjem. Cathrine undrer sig over at der er en meget kraftig lugt af whiskey i hele rummet. Cathrine opdager at der er whiskey udover hele barvognen. Cathrine prøver at reparere karaflen, og det lykkes. I et par dage. Cathrine kører til Lyngby og køber en ny karaffel. For fuck sake

... Jeg er blevet snottet. Fordi jeg er så sød en kæreste, der kommer ud og ser Frede spille fodboldkamp, i regnvejr og bare ankler. You get the picture. 

... At min HBO-konto trækker penge hver måned, d. 19/20. Det er et virkelig irriterende tidspunkt at få trukket 80 kroner på. 

1 comment:

  1. I forhold til kjolevalg; kig forbi ROCKPAPERDRESSES, hun har styr på sit shit. Min umiddelbare tanke var imidlertid noget a la Carrie Bradshaw - så er du nok ikke helt ved siden af.

    ReplyDelete