TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #32


... At arbejde en hel weekend væk. 

... Når jeg er på besøg hjemme hos folk, låner deres toilet – i den forbindelse skal vaske hænder, og gerne tørre dem af – og finder ud af at deres håndklæder lugter surt. 

... Igår væltede min ene kaktus, og i ren refleks rakte jeg ud for at gribe den. Need I say more. 

... Tro mig, jeg ELSKER sommer. Men en af ulemperne er altså også hvor pissesent det bliver mørkt, og hvor pissetidligt det bliver lyst. Årh hvor er det belastende, når man prøver at lægge sig til at sove kl. 22, fordi man skal tidligt op. 

... Da jeg var på sidst-på-måneden-spare-bytur med Frede, sidste lørdag, og formåede at bruge sølle 100 kroner (for indgang, til os begge). Og så selvfølgelig 180 kroner ekstra på en overflod af druk-McDonald's, som vi ikke spiste alligevel, fordi vi hellere ville sove. 

... At jeg har hørt hele SERIAL-podcastet på to dage. COME ON, DET ER SÅ SPÆNDENDE. Og jeg vil bare gerne høre mere. 

... At der stadig er TO MÅNEDER til jeg får svar på min optagelsesprøve.

... At der til gengæld kun er en måned til Roskilde Festival, og jeg er ved at få stress over telte og luftmadrasser. 

... At læse til eksamen. Åh hvor havde jeg ikke savnet det. 

... At man ikke kan købe avocado i tern, i supermarkederne. Jeg har haft så meget lyst til avocado-frokost, de sidste fire dage, men det er virkelig upraktisk at købe en pakke plastikknive, og forsøge sig at skære en avocado ud, i en bil. Jeg kunne selvfølgelig også bare vælge at forberede min frokost hjemmefra – men ugens GIF er tilegnet her: 

6 comments:

 1. Eller bare generelt det der med, at skulle skære avocado ud, det ender altid er det værste svineri!
  Men HEY! eBay har svaret som altid, jeg har købt den her og elsker den + den ikke fylder særlig meget og derved slipper man også for brun avocado i ens madpakke - Er det smart eller er det smart? ;-)

  Link: http://www.ebay.co.uk/itm/3-in-1-Avocado-Slicer-Green-Peeler-Splits-Slices-Blade-Fruit-Pitter-Papaya-Mango/221707835415?_trksid=p2052191.c100238.m3242&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20140521091147%26meid%3Dfbd1f532d33c4087aad8a439a43c9b6e%26pid%3D100238%26rk%3D1%26rkt%3D1%26sd%3D201269516882

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. NEJ hvor smart!!! Den må jeg have anskaffet mig! Tak for tippet!!!!

   Delete
 2. Godt at McD mad også er pisseeffektivt koldt, dagen efter B-)

  - Anne

  ReplyDelete
 3. Jeg hører dig så meget mht sure håndklæder for ikke at snakke om sure karklude........

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh ja, AD! Jeg ser ikke mig selv som sart, men på det der punkt... urgh

   Delete