DEN DER PERFEKTE T-SHIRT


De er jer der har fulgt bloggen længe ved, at jeg har været på jagt efter den perfekte t-shirt i en menneskealder. Jeg mindes at det endda var et punkt på en af de første "Ting der irriterer mig....."-lister, i bloggens historie. Noget med at nægte at ville give 700 kroner fordi der stod Acne i nakken – you get the point. Ikke desto mindre har jeg flere gange siden fundet billige t-shirts der var ok. Bemærk: ok. Jeg troede jeg havde fundet vinderen sidst jeg forsøgte mig med t-shirt shopping hos Asos – men den er siden krympet i vask and what not, det kan man jo ikke bruge til en skid. Så købte jeg en virkelig god model fra Weekday til 80 kroner (!!!) men det er samtidig den slags der ligner en maler-t-shirt medmindre man ruller ærmerne lidt op. 
Og så skete der det, at Mia Gardum forleden fortalte at det umulige var sket – hun havde fundet den perfekte t-shirt. Ikke for oversize, ikke for slim, ikke for tyndt stof, ikke for tykt stof – lige som den skulle være. Så jeg slog jo til med det samme for liiiiiige at se om hun nu også var rigtig på den – jeg mener... 100 kroner for den perfekte t-shirt, er det overhovedet muligt? 
T-shirten er fra Monki og koster som sagt kun 100 kroner – jeg handlede tre styks på deres hjemmeside, en grå (melange om man vil), en hvid og en hvid/navy-stribet. (Navy er altid en god idé – skriv det bag øret). Jeg modtog dem igår – og jeg er så glad for dem, at jeg allerede overvejer at købe et par ekstra, bare for at have et stash. ALARMEN AFBLÆST – den perfekte t-shirt er fundet. Og du kan finde den her

Men nok om t-shirts; hvad skal I lave på en solskinsfredag?4 comments:

 1. Hvilken størrelse har du købt? Mindes, at monkis styles godt kan være lidt oversize!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg har købt mine i medium. Den er også lidt oversize, men den eneste forskel på small og medium er længden, og den i small synes jeg virkede lidt kort :-)

   Delete
 2. Anonymous7/6/15 17:21

  Monkis tees er de bedste! Købte tre styks sidste efterår - og de holder stadig formen og er bløde :-)

  Ps. mega lækker blog!

  ReplyDelete