FESTIVAL CHEATSHEET 1/4: LÆDERJAKKEN

Som de fleste nok ved, nærmer festivalsæsonen sig med hastige skridt. Selv har jeg støvsuget ASOS og anbragt intet mindre end tre ordre indenfor en uge – så jeg føler mig forholdsvis klar. Jeg har før nævnt at dette bliver mit sjette år på Roskilde Festival, og derfor slog det mig, at jeg da selvfølgelig skulle lave en guide til de der festivalessentials og outfits man ikke kommer udenom, både til nyankomne og folk der måske bare er løbet tør for idéer – jeg håber at I kan bruge den. Så velkommen til første runde ud af fire (og en gammel kendning): læderjakken. 
Det er altid en god idé. 


/ Bæltetaske: SKINDGALLERIET / Solbriller: ASOS / Læderjakke: H&M / T-shirt: MONKI / Tørshampoo: WELLA / Shorts: MONKI / Støvler: MONKI /7 comments:

 1. Anonymous9/6/15 20:14

  Jeg skal også selv på Roskilde for 8. gang i træk i år. Det er jo det bedste sted i hele verden, ingen sommer uden!
  Det bliver sjovt at se resten af din liste :-)

  ReplyDelete
 2. Anonymous9/6/15 22:19

  Helt perfekt Roskilde outfit!
  Jeg har det altid så ambivalent - jeg vil gerne have pænt og fancy tøj på, men omvendt ved jeg også hvor beskidt og ulækkert det bliver på sådan en uge :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lige præcis, det er ikke altid nemt at finde den der mellemvej ;-)

   Delete
 3. Anonymous9/6/15 22:29

  Cool liste og godt indlæg. Det bliver mit første år i år, så ved ikke helt hvad jeg skal forvente. Er lidt lost i hvad jeg skal tage med og ikke tage med, men det finder jeg jo nok ud af :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Frygt ej, jeg har i tankerne at lave en pakkeguide inden længe ;-)

   Delete
  2. Anonymous10/6/15 14:38

   Vil jeg glæde mig til ;)

   Delete