FESTIVAL CHEATSHEET 4/4: MINE KØB

Fjerde og sidste indlæg i rækken af festivalessentials! Jeg giver jer: mine helt egne, personlige, favoritter og køb, i forbindelse med Roskilde Festival. Dette er selvfølgelig kun et udpluk – hvis I skulle se dem alle, ville collagen fylde et par sider. Det var noget med at jeg skulle dele taske med Frede....... (Noget helt andet – imorgen skal jeg deltage i Nordic Race "Warrior", på Amager. Jeg er på randen af et nervøst sammenbrud. Wish me luck). 

/ Kjole: ASOS / Denimjakke: LEVI'S / Solbriller: ASOS / T-shirt: MONKI / Sneakers: ADIDAS / Bæltetaske: MONKI / Shorts: MONKI / Runde solbriller: ASOS / Neglelak: ESSIE / Gymbag: MONKI / Vaskeklude: MAGASIN /

(Husk husk HUSK at deltage i min konkurrence, hvor I kan vinde et par solbriller fra Monki. I kan finde den, lige her, og den render ud imorgen!)3 comments:

 1. Jeg får lyst til, at klikke alle items hjem! Damn de er lækre, de sammensætninger man kan lave med disse items! :-D

  xxx
  Emilie Berg

  ReplyDelete
 2. Har du købt kjolen. Og i så fald hvilken str. Har du købt den i?? ☺️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det har jeg :-) Jeg plejer at bruge en 36/38, men de sidste par gange jeg har handlet ting fra ASOS' eget mærke, synes jeg størrelserne har været små i det – jeg købte derfor kjolen i størrelse 10. Jeg har fået den hjem, og jeg kunne sagtens have bestilt den i en størrelse 8, men den er ikke meget "for stor", så jeg kan godt leve med det :-)

   Delete