HVERDAGSANSIGT


Godmorgen! Eller.. godformiddag? Jeg har været tidligt oppe idag – Frede har fødselsdag, så jeg skulle jo overvære ham åbne sin fødselsdagsgave kl. 6 imorges! Han fik et par fodboldstøvler... Og det vigtigste er jo at han blev skideglad, selvom jeg sikkert godt kunne have fundet noget andet at bruge 1400 kroner på! 
Egentlig er jeg jo nok så B-menneske som man kan blive, men man når vel altid en eller anden form for selvtilfredshed når man springer tidligt ud af sengen, og kan nyde lidt mere end 14 timer af dagen! Muligheden blev af den grund kastet i min retning, og jeg greb den så flot som dengang jeg spillede håndbold – så hvorfor ikke starte dagen ud med at tage lidt billeder af min make-up routiiiiiine, nu hvor jeg alligevel skulle igennem den. Det er altså vitterligt ikke noget at råbe vildt højt hurra for (HURRA, FREDE!), men jeg synes alligevel at jeg ville vise jer disse produkter – det er primært dem jeg sværger til – nogle af dem har jeg brugt i flere år, andre er nytilkommere. Jeg har både været igennem den-sorte-eyeliner-periode da jeg var de der 15-16 år, for ikke at glemme at jeg var lidt af en firstmover når det gælder markante øjenbryn – hell, jeg havde skovsnegle i 2011, lige før Cara blev hele verdens modeldarling. 

Man kan mene at jeg er en smule mere nedtonet nu til dags – men ikke desto mindre får I lige min anbefaling til alle produkterne ovenover, listed below. / Da jeg var yngre gik jeg virkelig ikke særligt meget op i hudprodukter – men det er kommet med alderen I guess, og efter både Tromborg og Kiehl's, bruger jeg nu Magasins Day Cream hver morgen.  Den er smuk og billig, og dufter lækkert. Og jeg har endnu ikke været skuffet over den. 
/ Herefter bruger jeg Strobe Cream fra M·A·C. Det er stadig lidt af et eksperiment, for jeg købte den i sidste uge – men jeg har hørt virkeligt godt om den, og jeg synes også (indtil videre) at den er virkelig god. Det er en moisturizer og illuminator, der giver en naturlig og fin glød. Jeg bruger den primært der hvor jeg ville bruge highlighter. Desuden er den proppet med vitaminer, så den giver et skud sundhed til træt hud. 
/ Bagefter bruger jeg en Studio Finish Concealer fra M·A·C for at rette på mørke render under øjne, urenheder og lignende. Den har jeg brugt i virkelig lang tid efterhånden – og så er det en fordel at den holder virkelig længe. Den I ser på billedet købte jeg da en veninde og jeg fejrede nytår i Berlin, i 2013/2014. Faktisk har jeg overvejet at købe en mere flydende model næste gang – men det tager vi til den tid. Den er i hvert fald virkelig god. Den påfører jeg med pensel nr. 195 fra M·A·C der er beregnet til concealere. 
/ Som I nok efterhånden har regnet ud, er jeg ret stor fan af M·A·C. Engang var det det eneste mærke jeg brugte, men jeg har dog udvidet min horisont siden, også når det gælder "drugstore products", som de kalder det på amerikansk. Hvis nogen er i tvivl, så er det samlingen af mærker man kan købe i supermarkeder, som eksempelvis Føtex herhjemme. Egentlig fik jeg den i en gaveæske til en juleaften, men L'oréals Volume Million Lashes Macara har jeg faktisk beholdt siden. Den er selvfølgelig til den dyre ende, men det er jo produkter der tit er på tilbud i Matas eksempelvis.
/ Nu har jeg jo fortalt at jeg har været tilhænger af grove øjenbryn – det er jeg på sin vis stadig, men ikke i helt samme forstand. Før i tiden tegnede jeg dem op med en blyant, og brugte bagefter et browkit fra Gosh, men det er altså ved at være et par år siden. Nu bruger jeg en pensel fra Inglot og en helt almindelig brun øjenskygge fra M·A·C. Jeg kan ikke helt huske hvad navn den har, og jeg har købt den i en saml-selv-palette. 
/ Som noget af det sidste bruger jeg en Bronzing Powder fra M·A·C i farven Refined Golden – det var et af de allerførste produkter jeg købte fra M·A·C, og den har jeg holdt fast i siden. Den er sindssygt god, og jeg har efterhånden set mange makeupguruer anbefale den. Den har en fin farve der er nem at styre, uden at det bliver for meget. Og så har den en lille smule shimmer, der på samme måde ikke er noget der overdøver og ser voldsomt ud. Den påfører jeg med (en halvslidt) pensel nr. 150 fra M·A·C. Hvis jeg af en eller anden grund ser ekstra træt ud, eller bare synes at jeg mangler lidt ekstra glød, bruger jeg en highlighter fra M·A·C i farven Lightscapade
/ Til allersidst sprayer jeg lidt agurkesprøjt i hovedet. Det er en Fix+ spray fra M·A·C, der lige boozter hele ansigtet og får det hele til at holde lidt længere. Og så bruger jeg altid min læbepomade fra YoungBlood

... og den der proces tager 8 minutter i virkeligheden. No comments:

Post a Comment