JEG HAR HØRT EN FUGL SYNGE...


... om at det bliver 25°C, senere på ugen? Som I kan se, er jeg forberedt. Og utålmodig. Jeg er stadig hvid som bikinien – og det er altså a big deal, for jeg er fan af en god tan (intended), og de sidste to år har jeg nærmest slikket sol fra april til september. 
Og for så lige at give et kort resume af de der sommerønsker, nogle af jer måske husker. Jeg tror det er første gang, nogensinde, at jeg rent faktisk har krydset mere end én ting af, fra sådan en liste – men jeg er sgu ved at være ved vejs ende, denne gang! Bikinien modtog jeg for et par uger siden – et par dage efter jeg købte Saltvandssprayen – og sættet fra Ganni var der flere af jer der gættede rigtigt, da jeg lagde dette indlæg op. Espadrilles har jeg også fået købt, godt nok ikke dem på listen, men et par i sandfarvet fra Kvickly. Der kan man bare se. 
Såååå... de der UV-stråler kan bare komme an, jeg er klar med Apollinaris og Euroman. (Jeg rimer helt vildt godt idag). 2 comments:

 1. Jeg har også stået med den bikini i hænderne, så mange gange i H&M, men fornuften har overvundet mig, da jeg i forvejen ejer et tons af bikinier - Men er det ikke bare sådan, at man næsten skal have en ny lækker bikini hvert år? Ha ha!
  - Men super smuk er den, og 25°C lyder næsten for godt til, at være sandt, men man har vel lov til, at håbe! :-)

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Altså min regel hedder sig: ny sommer, ny bikini ;-)

   Delete