KONKURRENCE / VIND ET PAR SOLBRILLER FRA MONKI


Konkurrencetid, venner! I anledningen af at bloggen igår ramte 299 følgere (so close!) og jeg i øjeblikket kører et mindre festivaltema, synes jeg det var på sin plads med en beskeden, men herrecool, konkurrence. Fordi I er så søde og dejlige. 
Jeg købte mit første par Ray-Bans for godt tre år siden – et par Aviator af de klassiske – og selvom jeg vidste at det var en mega dårlig idé, endte jeg med at tage dem med på Roskilde Festival. Jeg havde dem i to dage, så blev de væk. 1000 kroner lige ud af vinduet. Eller teltet, om man vil. Så siden har jeg gjort det til en fast tradition at finde fede solbriller jeg kan tåle at smide væk – og heraf kommer forbindelsen til festivaltemaet. 
Jeg har selvfølgelig ikke riiiiigtig ressourcer til at udlove de helt store konkurrencer (endnu!), men denne her kan til gengæld bruges! 
I har mulighed for at vinde solbrillerne fra Monki ovenover (Tanya-modellen) med transparent stel. Det er overalt for tiden, og jeg er helt med på den!

Det eneste I skal gøre er –
/ Følg bloggen på Bloglovin' her (hvis ikke I allerede gør det)
/ Smid en kommentar nedenunder, hvor I bare lige hurtigt fortæller hvordan I ville style brillerne, samt jeres email, så jeg kan kontakte vinderen
(Det behøver ikke at være i festivalsammenhæng, men I bestemmer selv!)

Vinderen findes på lodtrækning på søndag (d. 14. juni), så det er altså ikke noget med "den bedste kommentar vinder" – det er bare for hyggens skyld, og så jeg har et overblik over hvor mange der deltager ;-) 

SÆT IGANG!14 comments:

 1. Jeg ville style brillerne med min nyerhvervede læderjakke (som selvfølgelig ryger med på roskilde - apropos dine lister!), hvid turtleneck, sorte shorts og neon sandaler (sandaler er desværre ikke så praktiske på roskilde :-( ).
  Btw. jeg synes du gør det rigtig godt herinde - er glad for at følge med.

  Pernille - Pernillethomsen64@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Uh hvor er de fede! Jeg ville style dem sammen med min nye blomsterede croptop og en sort skater nederdel, mit go to- outfit her til sommer! :-)

  ReplyDelete
 3. En rodet knold, læderjakke, disse solbriller, blå løse jeans og et par lækre sneakers. Det ville se lækkert ud. Og solbrillerne er så fede manner!

  milfri@live.dk

  ReplyDelete
 4. Håber på solbriller og bikini. Kom så Danmark, Vis hvad du duer til! (Mia.mandau(a)gmail.com)

  ReplyDelete
 5. I min sorte maxikjole med røde birkenstock og min røde taske, op på cyklen og afsted.
  Libbie_melchart@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. De er flotte! Jeg ville style dem med hvid T-shirt, pastellilla herrebukser, Doc Martens og cowboyjakke - er det ikke smart? (laurabjaerge [at] gmail.com)

  ReplyDelete
 7. De skal styles til et all white errthang outfit. Og sådan er det!

  ReplyDelete
 8. Med min bikini! Obviously!
  karoline.mathilde@hotmail.com

  ReplyDelete
 9. Åh jeg kender det, jeg tør heller ikke tage mine nyerhvervede raybans med på roskilde festival! Heldigt der findes fine, billige altenativer!
  Jeg ville style dem med mine hvide overalls, en stribet (en af de mange) bluse og et par birkenstock!
  katrine-klink@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. De skal selvfølgelig styles med mit hvide studenter outfit, som jeg forhåbeneligt snart skal have på ;)
  idamarie_leroy@hotmail.com

  ReplyDelete
 11. Jeg ville style med en hvid boheme-agtig jumpsuit jeg lige har købt, et par fede ankelstøvler og nogle fletninger - og selvfølgelig skal jeg have det hele på til smukfest!
  ida_vestergaard@hotmail.com

  ReplyDelete
 12. Jeg ville style dem super simpelt, så det er solbrillerne, der får mest fokus - det fortjener de, så fede som de er!
  Et par lyse denim shorts, en løs grå tee og et par hvide sneaks. Dertil bløde krøller i håret, og jeg ville være good to go :)

  le-fox@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. Jeg gad godt have dem med på ferie om en uges tid, og der ville jeg style dem med et par støvgrønne shorts med blondekant, en simpel løs hvid top, et par espadrilles (måske med leo-print) og en fin fedora-hat. Det kunne se ret sommerferie og luksus agtigt ud tror jeg :-)

  ReplyDelete
 14. Blogger Maiken Andersen said...
  Så fede altså!!
  Ville style all White errr'thaang..
  Nok en hvid kjole, plimsolls, måske en sort læderjakke og en lækker messy bun. Ja tak, det ville faktisk være ret perfekt ik?!
  maikenandersen93@hotmail.com

  ReplyDelete