MY MILKSHAKE BRINGS ALL THE BOYS TO THE YARD


Midt i al valgpalaveret syntes jeg, at jeg ville vise jer et par nye køb. Jeg er træt af valg, og jeg er træt af folk der græder over at de ikke har fået deres vilje. Jeg er heller ikke enig i resultatet - men hey, sådan er det jo. Der er heldigvis stadig plads til at man kan have sin egen mening, og jeg tror ikke på at Danmark er på randen af sammenbrud. Anyway – 

Jeg har købt ankelkæder til den helt store guldmedalje. Jeg ved ikke hvorfor det først er nu, at jeg ikke længere forbinder det med Spice Girls og hårmascara, eller muslingeskaller på Kreta. Til gengæld er jeg også overbevist om, at der ikke skal så meget til før det bliver way too Missy Elliot, så et stille og roligt outfit vil måske være at foretrække – i hvert fald hvis det i selskab med Superstars. De er alle bestilt hos Asos, men kæden på venstre ankel er fra Weekday. Kæderne på højre ankel er en pakke med tre styks, fra Asos' eget mærke. Find den venstre kæde her, og kæderne på højre her

Husk forresten at der ligger en printerklar huskeseddel til Roskilde Festival og venter på jer der skal afsted, lige her!No comments:

Post a Comment